Ezt kapd ki: Beperelik a Netflixet, amiért túl népszerű az új sorozatuk

Alig néhány hete debütált a Netflix műsorkínálatában a Nyerd meg az életed, a streaming szolgáltatónak azonban máris komoly perrel kell szembenéznie legújabb sorozata miatt.

A Nyerd meg az életed a Netflix egyik legnépszerűbb tartalmának számít jelenleg Dél-Koreában, arra viszont aligha számítottak a streaming szolgáltatónál, hogy a népszerűség miatt egy perrel is számolniuk kell.

Az ország egyik legnagyobb internet szolgáltatója, az SK Broadband egy hivatalos közleményben hozta nyilvánosságra, hogy a  fentebb említett széria miatt annyira megnövekedett az adatforgalom, hogy a karbantartásuk alatt álló szerverek rendszeresen összeomlanak.

A SK Broadband tehát jogi úton kívánja kötelezni a Netflixet, hogy saját költségén fedezze a szerverek karbantartási költségeit. A streaming szolgáltató egyébként szinte azonnal reagált az eseményekre, amelyben leszögezte, hogy rövidesen felveszik a kapcsolatot az internet szolgáltatóval abban a reményben, hogy sikerül peren kívül megegyezniük.

akció | dráma | kaland | misztikus | thriller

Ketten jelentkeznek egy titokzatos túlélőjátékba, aminek a fődíja 40 millió dollár. Viszont nem is sejtik, milyen magas a tét. több»