Déjà vu: Már magyar szinkronnal is nézheted a Mátrix 4 új előzetesét

A Warner most aztán alaposan felcsigázta az érdeklődésünket, itt a Mátrix 4: Feltámadások új előzetese. UPDATE: Időközben befutott a magyar szinkronos előzetes, amelyet lentebb meg is nézhettek.

A Warner Bros. újabb rejtélyes új trailerrel rukkolt elő. Lana Wachowski visszatért az ikonikus Mátrix-sagához, és bár valójában nincs benne túl sok új felvétel a Feltámadásokból a korábban látottakhoz képest, ez egy lenyűgöző és okosan stílusos módja annak, hogyan szólítsák meg a trilógia rajongóit. Ja, és Keanu Reeves egy macskát bámul, már megint.

Az új produkció összefonódó pillanatai az első három film hasonló képsoraival nem csupán stíluspárhuzamokat idéznek elő a Feltámadások és elődjei között, hanem egy lenyűgöző narratív kérdést is felvetnek. Nem ok nélkül viseli a „Deja Vú” címet a trailer.

„A deja vú általában egy hiba a Mátrixban. Ez akkor történik, amikor megváltoztatnak valamit." 

A trailer mindenesetre rengeteg kérdést felvet, köztük azt is, hogy vajon Lana Wachowski azt akarja-e, hogy a Feltámadások kapcsán a képmásunkat visszatükröző tükör felületén túlra is nézzünk? De vajon milyen mély annak a bizonyos nyúlnak az ürege?

Nos, hamarosan ezt is megtudjuk, ugyanis a film december 23-tól látható a hazai mozikban. Addig is nézzétek meg az előzetest idelent. 

akció | sci-fi

Készen állsz arra, hogy újra belépj a Mátrixba? Ez a feltámadás története, amely ismét egy sötét világba kalauzolja a nézőt. "A két valóság világában - a mindennapi élet... több»