Ezt már nem lehet figyelmen kívül hagyni: Johnny Depp rajongói megállíthatatlanok

Johnny Depp kiemelkedően rázós 2020-as évet tudhat maga mögött. A színész és volt felesége, Amber Heardkörül kialakult botrány úgy tűnik, kitörölhetetlen nyomot hagyott filmes karrierjén, ettől függetlenül viszont Depp továbbra is hatalmas támogatást tudhat magáénak a rajongók részéről.

A Warner nemrégiben menesztette Deppet a Legendás állatok és megfigyelésük Gellert Grindelwald szerepéből, hasonlóképpen cselekedett viszont korábban a Disney is A Karib-tenger kalózai kapcsán, bár továbbra is kérdéses maradt, visszatérhet-e még Depp Jack Sparrowként.

A rajongók azonban egyelőre hagyják annyiban a dolgot, így egy online petíció keretében követelik a stúdiótól, hogy ismét alkalmazzák Deppet a produkcióban, ez a petíció pedig már közel 470 ezer aláírásnál tart. Kétségtelen, hogy hamarosan akár a félmillió aláíró is összegyűlhet, ám egyelőre kérdéses, hogy a stúdiónál fontolóra vehetik-e majd, hogy megváltoztassák a korábbi döntést.

Johnny Depp nélkül a franchise kevésbé hasított az elmúlt években, és bár a Disney rebootolni szeretnék a filmszériát, továbbra is kérdés maradt, hogy Depp nélkül valóban érdemes-e mindebbe belevágni.