Február a SkyShowtime-on: 7 új kihagyhatatlan film és sorozat, köztük a legújabb Mission: Impossible-mozival!

A SkyShowtime 2024 februárjában tovább fokozza az izgalmakat, és ezúttal is a világ legnagyobb stúdióinak legújabb és legnépszerűbb alkotásait hozza el. A Halo sorozat második évada és a The Lovers című új sorozat mellett, a filmrajongók is örömmel fogadják majd a kínálatot. A Mission: Impossible - Leszámolás - Első Része, a Heist 88, és a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz garantáltan elhozza a mozizás élményét a nappalidba. Ezzel a hónappal a platform ismét bizonyítja, hogy elkötelezett amellett, hogy a legfrissebb és legizgalmasabb tartalmakat kínálja a nézőknek, legyen szó akár akciódús blockbusterekről, vagy figyelemre méltó új sorozatokról. Lássuk tehát a februári kihagyhatatlan műsorok listáját!

#7

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

SkyShowtime

Az emberek világától távol töltött évek után hőseink felkerekednek, hogy olyan hőstetteket vigyenek véghez, amelyekkel biztosan elnyerik New York lakóinak szívét. A cél persze... több»

Miután évekig elzárkózva éltek az emberek világától, a teknőctestvérek most útnak indulnak, hogy hőstetteikkel megnyerjék New York szívét, és normális tinédzserekként fogadják el őket. Új barátjuk, April O’Neil segít nekik fellépni egy rejtélyes bűnszövetkezet ellen, de amikor egy mutánshadsereg szabadul rájuk, kiderül, hogy nagy fába vágták a fejszéjüket. Szereplők: Nicolas Cantu (Leonardo), Sharon Brown Jr. (Mikey), Micah Abbey (Donnie), Brady Noon (Raph), Jackie Chan (Splinter), Ayo Edebiri (April), Ice Cube (Superfly), Seth Rogen (Bebop), John Cena (Rocksteady) és Paul Rudd (Mondo Gecko). Premier február 9-én.
#6

23 Bankrablás 88  (2023)

(4)

dráma | krimi

SkyShowtime

Egy bűnözői lángelme fiatal banki alkalmazottak egy csoportját toborozza, hogy 80 millió dollárt lopjanak el az USA történetének egyik legnagyobb bankrablása során. több»

Jeremy Horne (Courtney B. Vance) egy profi bűnöző, akinek veleszületett képessége, hogy bárkit rá tud venni szinte bármire. Miután úgy dönt, hogy csinál még egy utolsó balhét, mielőtt börtönbe kerül, Horne négy fiatal banki alkalmazottat toboroz, hogy lopjanak el közel 80 millió dollárt az ország bankrendszeréből egy vakmerő és pimasz támadás során. Premier február 22-én.
#5

akció | kaland | thriller

SkyShowtime

Hat világszerte népszerű epizód után újabb akció kémfilmmel bővül a több milliárd dolláros Mission Impossible franchise a főszerepben az Ethan Huntot alakító Tom Cruise-zal... több»

Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF-csapata eddigi legveszélyesebb küldetésükre indulnak, egy félelmetes, az egész emberiségre veszélyt jelentő új fegyver felkutatására, még mielőtt az rossz kezekbe kerülne. Mivel a jövő irányítása és a világ sorsa forog kockán, és közelednek Ethan múltjának sötét erői, halálos hajsza veszi kezdetét a Föld körül. Egy titokzatos, korlátlan hatalommal rendelkező ellenséggel szembesülve Ethan kénytelen belátni, hogy ennél a küldetésnél semmi sem lehet fontosabb – még azok élete sem, akik a legtöbbet jelentik számára. Premier február 9-én.
#4

NA Vestiaires  (2024)

vígjáték

1993-ban Ted mackó a gazdája, John Bennett családjával él, akinek a kívánsága életre keltette őt. több»

Itt a Family Guy alkotója, Seth MacFarlane élő szereplős/CGI kasszasikerének a folytatása a gyermekkori kívánság következtében életre kelt, dédelgetett plüssmackóról, Tedről! Ebben az arcátlan, fergeteges, félórás részekből álló vígjátéksorozatban John Bennett bostoni tinédzserként tér vissza legjobb barátja és örök villámtesója, a mocskos szájú plüssmackó társaságában. A 90-es években, miután a népszerűsége leáldozott, Ted kénytelen volt beiratkozni a középiskolába a legjobb haverjával, Johnnal, és megtapasztalni a tinédzserlét szépségeit és árnyoldalait... egy-egy szippantásra. Az első 4 rész feburár 22-től látható, a további epizódok április 11-én érkeznek.
#3

79 Nő a falban  (2023)

(2)

thriller

SkyShowtime

Lorna Brady egy reggel arra ébred, hogy egy holttestet talál a házában, és fogalma sincs, ki lehet a halott nő. Kételkedik magában, mert régóta szenved szélsőséges alvajárási... több»

The Woman in the Wall Írország egyik legmegdöbbentőbb botrányát, a Magdolna-mosodák néven hírhedtté vált embertelen intézmények történetét dolgozza fel. Lorna Brady (Ruth Wilson) a kitalált Kilkinure kisvárosában élő nő, aki egyik reggel arra ébred, hogy egy holttest hever a házában. A hátborzongató az egészben, hogy Lornának fogalma sincs, hogy a halott nő kicsoda, vagy hogy ő maga lehet-e felelős a nyilvánvaló gyilkosságért… Lorna ugyanis már régóta alvajáró, és a betegség egy szélsőséges formájában szenved, amire akkor jött rá, mikor a Kilkinure kolostorba zárták. Február 19-től látható.
#2

65 A szeretők  (2023)

vígjáték

SkyShowtime

A történet Janetről, egy szupermarketben dolgozó alkalmazottról szól, akit semmi sem érdekel, beleértve az életét is, és Seamusról, egy önző, politikai műsorvezetőről.... több»

Egy szerelmes történet két emberről, akik látszólag semmilyen mértékben nem illenek egymáshoz – vagy lehet, hogy mégis egymásnak teremtették őket? Janet (Roisin Gallagher) egy belfasti szupermarketben dolgozó, mocskos szájú, szellemes alkalmazott, akit látszólag semmi sem érdekel, még a saját élete sem. Seamus (Johnny Flynn), aki városi lakos és politikai műsort vezet, látszólag tökéletes életet él a híres barátnőjével Londonban. Így amikor Seamus beesik Janet világába (szó szerint a falon keresztül, egyenesen a hátsó kertjébe), rögtön konfliktusba is kerülnek egymással. Később azonban rejtélyes módon vonzódni kezdenek egymáshoz, és hamarosan nyilvánvalóvá válik, hogy egymásba szerettek. Február 8-tól látható.
#1

87 Halo - 2. évad  (2024)

(1)

akció | kaland | sci-fi

SkyShowtime

A második évadban John-117 szembeszáll a Szövetség néven ismert idegen fenyegetéssel. Egy kietlen bolygón történt megrázó eseményt követően John nem tud szabadulni az... több»

A sorozatfelelős és vezető producer, David Wiener (Brave New World) sorozata az Xbox®- on 2001-ben debütált első HALO-játékából jól ismert univerzumban játszódik. Az emberiség és a Covenantként elhíresült idegenek között zajló, 26. századi gigászi konfliktust bemutató HALO olyan sorozat, amelyben az emberi sorsok és történetek ábrázolása szorosan összefonódik a látványos akciókkal, kalandokkal és egy félelmetesen élethű jövőképpel.