Fekete Párduc 2 vs Black Adam: Eldőlt a csata, és ehhez egy hét is elég volt

Az elmúlt két hétben izgalmas felhozatalt kaptunk, hiszen a múlt héten debütált a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!, azt megelőzően pedig a Black Adam, így már csak az volt a kérdés, melyik produkció hoz majd többet a konyhára.

Mostanra pedig az is hivatalossá vált, hogy a Fekete Párduc második része a nyitóhétvégén magasabb bevételt termelt, mint a Black Adam az elmúlt két hétben. Ryan Coogler rendezése ugyanis 180 millió dollárral nyitott az amerikai mozikban, világszerte pedig 330 millió dolláros bevételt hozott össze, amely erősen megközelíti a Black Adam teljes eddigi bevételét.

Az ilyen méretű blockbusterek esetében a nyitóhétvége különösen fontos, míg a következő héten jóval kevesebben járnak a mozikba, és ennek megfelelően kevesebb pénz folyik be a pénztáraknál.

A Fekete Párduc 2 összbevétele egyébként jelenleg 546 millió dollárnál tart, míg a Black Adamé 336 millió dollárnál. Úgy tűnik, hogy a DC filmes univerzumának sikerén Dwayne Johnson sem tudott nagyot lendíteni.

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

T'Challa, ismertebb nevén Fekete Párduc, Wakanda királya 2022-ben visszatér a mozivászonra! A Marvel moziverzumának ötödik fázisába tartozó Fekete Párduc 2 rendezői székét a... több»