Fél órát kivágtak a Doctor Strange 2-ből?

A Doctor Strange az őrület multiverzumában szabályosan berobbant a mozikba.

Sam Raimi filmje közel 180 millió dolláros bevétellel nyitott az első hétvégén az amerikai mozikban. A rendező elmondása szerint viszont a játékidő az eredeti tervek szerint sokkal monumentálisabb lett volna.

“Nem emlékszem, milyen hosszú volt az első vágás. Valószínűleg úgy két óra negyven perc lehetetett, aztán lassan elvettünk belőle, ahogy újraforgattunk bizonyos részeket. Végül pedig két órára hat percre csökkentettük a végső változatot” - nyilatkozta a rendező a Collidernek.

Raimi ugyanakkor azt is fontosnak találta elmondani, hogy az utómunkálatok során minden rendben ment, a stúdió meg volt elégedve az első vágással is, így természetesen csak a végső simításokat szükségeltetett elvégezni.

A rendező azt is elmondta, hogy néhány kivágott jelenet egész biztosan belekerül majd a DVD-kiadásba, ebbe azonban neki már nem lesz beleszólása.

akció | fantasy | horror | kaland | sci-fi

Kinyílik a titokkal és őrülettel teli multiverzum ajtaja. Most, hogy Vasember és Amerika Kapitány távozott a Bosszúállók: Végjátékban vívott ádáz küzdelem után, az egykori... több»