Feldolgozást kapott Demjén Ferenc El kell, hogy engedj című slágere

Marics Péter és Brasch Bence is csatlakozott a Hogyan tudnék élni nélküled? sztárgárdájához - Májustól folytatódik a Demjén Ferenc legnépszerűbb dalaira felfűzött romantikus zenés vígjáték, a Hogyan tudnék élni nélküled? forgatása.

A két szerelmes főhős bőrébe bújó  Törőcsik Franciska és Ember Márk mellett Marics Péter, Kirády Marcell, Brasch Bence, Márkus Luca, Kovács Harmat, Varga-Járó Sára, Medveczky Balázs, Markó-Valentyik Anna, Szántó Balázs, Barta Veronika, Györgyi Anna és Seress Zoltán lesz látható a filmben, amiben az örökzöld Demjén szerzemények is elhangzanak. Közülük az „El kell, hogy engedj” című slágernek már elkészült az új, a film férfi főszereplőinek előadásában hallható változata, amelyből a most debütáló és fantasztikus bulihangulatot árasztó klip is született, amit erre a linkre kattintva lehet megnézni. 

Minden korosztályt mozikba szeretne csábítani a két idősíkban játszódó Hogyan tudnék élni nélküled?, amelynek szereplői közt sok ismerős sztár, valamint fiatal tehetség köszön majd vissza a vászonról. A két, 1994-ben egymásba gabalyodó főhőst a legutóbb a Cicaverzum című filmben és több televíziós sorozatban látott és ezúttal dalra is fakadó Törőcsik Franciska, illetve a vígszínházi fiúzenekarban, a Grundban éneklő színész, Ember Márk (Valami Amerika sorozat) alakítja. Utóbbi mellé csatlakozik az egyik legnépszerűbb hazai zenés formáció, a VALMAR egyik alapítója, Marics Péter, aki ezzel a filmmel az első komolyabb színészi feladatára vállalkozott karrierjében. Párosuk kiegészülve a Holnap Tali! és a Mintaapák című sorozatokból ismerős Kirády Marcellal alkotja a filmben azt a feltörekvő együttest, amely estéről estére lázba hozza a fiatalokat a balatoni nyárban. Természetesen a saját előadásukban számos Demjén-sláger felcsendül majd izgalmas, egyedi, új hangzásban, ahogy az csak az energikus, életvidám triójuktól kitelik.

A Törőcsik Franciska által megformált főszereplő barátnőit a kamerák előtt A besúgó című sorozattal befutott Márkus Luca, illetve a The Voice tehetségkutató tavalyi döntőse, Kovács Harmat alakítja. Filmbeli vőlegényét Brasch Bence (Gólkirályság, Valami Amerika sorozat), szüleit pedig a Györgyi Anna (Ida regénye, A helység kalapácsa) és Seress Zoltán (Blokád, Kincsem) játsszák el.

A napjainkban játszódó cselekményszál középpontjában álló fiatal lányt, a zenei karrierjében és magánéletében megrekedt Lilit, a Stefan Zweig Sakknovellájának szabad adaptációjában, a Mesterjátszmában játszó Varga-Járó Sára alakítja. Legjobb barátnőjét a Junior Príma-díjas Markó-Valentyik Anna, a testvéreit Barta Veronika (Mintaapák, Csak színház és más semmi) és Szántó Balázs (Béke - A nemzetek felett), élete szerelmét pedig Medveczky Balázs (Pepe, A Tanár) formálja meg. 

A Hogyan tudnék élni nélküled? forgatókönyvét az egyik legsikeresebb forgatókönyvíró, a hazai standup királynője, Kormos Anett (Mintaapák, A mi kis falunk), valamint a filmben kreatív producerként is közreműködő Goda Krisztina (Szabadság, szerelem, BÚÉK, Csak szex és más semmi) írta. A rendezést Orosz Dénes (Seveled, Coming Out) vállalta, a képi világért Babos Tamás (A nemzet aranyai, Együtt kezdtük, Kaméleon) operatőr felel, míg a filmben elhangzó zenék hangszereléséről Demjén Ferenc csapata gondoskodik. A látványtervező Valcz Gábor (El a kezekkel a Papámtól!, Seveled, Swing), a jelmeztervező Kemenesi Tünde (A játszma, BÚÉK, Örök tél). A tánckoreográfiákat Túri Lajos Péter álmodta vászonra, aki korábban a Sztárban sztár, A nagy duett tévéműsorokban, illetve színházban a Sztárcsinálók és a Puskás, a musical című darabokon dolgozott.

A Nemzeti Filmintézet támogatásával, az IKO gyártásában, és Kirády Attila, a Next Top Modell Hungary, Megasztár, Házasság első látásra című nagy show műsorok, valamint a Mintaapák, a Pepe televíziós sorozatok producerének közreműködésével megvalósuló zenés romantikus vígjáték az InterCom forgalmazásában érkezik a hazai mozikba 2024. december 12-én.

musical

Mi köti össze a múltat a jelennel? A szerelem kétségtelenül, csakúgy, mint a zene, feltéve, hogy az valóban jó. Lili megtestesíti a modern lány kvintesszenciáját: magányos,... több»