2019.03.12   szerző: csd   hozzászólások: 0

Korábban már hírt adtunk arról, hogy Gwyneth Paltrow nagy valószínűséggel utoljára formálja meg Pepper Potts szerepét a Bosszúállók: Végjátékban.

Felhagy a színészkedéssel a Bosszúállók sztárja?

A 46 éves Oscar-díjas színésznő nem csupán filmvilágban örvend hatalmas elismerésnek, hanem az üzleti szférában is egyre nagyobb sikereket ér el. Felmerül tehát a kérdés, miként is tudja összehangolni mindezt, így korábban pletykák röppentek fel azzal kapcsolatban, hogy Paltrow feladja színészi karrierjét.

A színésznő a napokban adott interjút, amely során cáfolta az ezzel kapcsolatos híreket. „Nem rémlik, hogy valaha is kijelentettem volna, hogy felhagyok a színészkedéssel.”, mondta. Majd hozzátette, jelenleg nem a színészi pályájára kíván koncentrálni teljes mértékben.

Paltwrow egy a Variety magazinnak adott korábbi interjújában elmondta, hogy eltávolodását a filmes szakmától az is indokolja, mivel úgy érzi Hollywood napjainkban talán túlságosan is a blockbusterekre fókuszál.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

A Bosszúállók végén Thanos elpusztította univerzum felét, de Doctor Stange egy merész húzással megadta a lehetőségét annak, hogy az életben maradt Bosszúállók... több»