Az előző év áprilisában szinte megszámlálhatatlan hőstől kellett elbúcsúznunk a Bosszúállók: Végtelen háborúban. Továbbra is nyitott kérdés maradt azonban, ki marad, ki tér vissza és kitől búcsúzunk majd el véglegesen a Marvel univerzumából.

Már hosszú ideje találgatások folytak arról, hogy Tony Stark vajon tényleg utolsó és egyben végső csatáját vívja-e majd meg a Bosszúállók: Végjátékban. Az őt alakító Robert Downey Jr. szerződése ugyanis a Bosszállók utolsó két fejezetével lejár. Ez persze azonban nem zárja ki azt, hogy Tony Stark a jövőben visszatérhet majd egy kisebb cameo erejéig.

Kérdéses volt azonban, hogy Pepper Pottstól szintén búcsúzniuk kell a rajongóknak. Gwyneth Paltrow a napokban adott interjút, amelyben elárulta, hogy Peppertől is búcsúzniuk kell majd a nézőknek. A szemfülesek ugyan kiszúrhatták az aláírását egy hatalmas csekken a Pókember – Idegenben előzetesében, úgy tűnik, hogy Pepper osztozik majd Stark sorsában.

„Csodálatos élmény volt a Vasember első részén dolgozni, majd látni, mennyire fontossá válik a rajongók számára. Büszke vagyok arra, hogy egy olyasvalami része lehetek, amelyet az emberek ennyire szenvedélyesen szeretnek.” – nyilatkozta a színésznő.