Felkerült az eBayre a Star Wars IX forgatókönyve

Hiába a Disney vasszigora, a bakik néha a legváratlanabb helyeken csúsznak be. Nem sokon múlt, hogy valaki lelője a Skywalker kora összes fordulatát.

A Disney köztudottan híres arról, mennyire óvja a szuperprodukciói forgatókönyvét, azonban lehetnek bármennyire is szigorúak, még így is becsúszhatnak hibák.

Erről mesélt a film rendezője, J.J. Abrams is Good Morning America című műsorban, ahol elmondta, hogy a film egyik sztárja (a nevét sajnos nem volt hajlandó elárulni), a szállodai szobájában hagyta a szkriptet, amit a megtaláló azonnal fel aukcióra bocsátott az interneten, és csak a Disney egyik munkatársának köszönhető, hogy nem lett nagyobb baj a dologból, és még időben vissza tudták szerezni a forgatókönyvet.

„Az egyik színészünk, nem mondom el melyik – szeretném, de nem fogom – az ágya alatt hagyta, amit a takarítószemélyzet egyik tagja megtalált. Majd valaki máshoz került, aki árulni kezdte az eBay-en” - mondta a rendező.

Úgy tűnik, tényleg nem sokon múlt, és bár időközben számos rajongói elmélet született a film története kapcsán, ezek csak az előzeteseken alapszanak, így szinte biztos, hogy jókora meglepetésben lesz részük a rajongóknak, J.J. Abrams legalábbis ezt ígéri.

A Star Wars: Skywalker kora december 19-től látható a magyarországi mozikban.

Via GMA