Elvetemült film lesz a női Szellemirtók, itt az új előzetes

Mozgásban is láthatjuk a Szellemirtók rebootját.

Befutott a  rendezésében készülő Szellemirtók-reboot második hivatalos előzetese, mely ütős poénokat és komoly látványt ígér.

A film főbb szerepeit olyan színésznők alakítják, mint Kristen WiigMelissa McCarthy és a Saturday Nigth Live-ból ismert kollégáik, Leslie Jones valamint Kate McKinnon, de feltűnik a szereplők között Chris Hemsworth, Dan Aykroyd és Bill Murray is.

Murray az elmúlt években több interjújában is elég visszafogott lelkesedéssel beszélt arról, hogy elvállalna-e egy esetleges folytatást, azonban úgy tűnik, a stúdiónak végül sikerült meggyőznie. Aykroyd után ő a második a Szellemirtók stábjából, akiről kiderült, hogy egy cameo erejéig újra magára ölti a kultikus egyenruhát.

Feig egy korábbi interjújában megerősítette, hogy a női karakterekkel újragondolt Szellemirtókkal az alapjaitól akarja újra felépíteni a franchise-t. A tervek szerint a produkció sokkal ijesztőbb lesz az eredetitől, és történetében az előző részektől teljesen független lesz.

A film forgatási munkálatait tavaly nyáron kezdődtek meg New Yorkban. A Szellemirtók július 15-én debütál a mozikban. 

 

54 Szellemirtók (2016)

akció | fantasy | sci-fi

Manhattanben szellemjárás van, a dolog kezd elfajulni, prfikra van szükség. Össze is verődik egy ütős csapat, Erin Gilbert (Kristen Wiig) és Abby Yates (Melissa McCarthy) a... több»