A Lionsgate bejelentette A feláldozhatók 4. premierdátumát.

A nagyágyúk visszatértek egy új küldetésre: a Lionsgate stúdió bejelentette A feláldozhatók-franchise negyedik részének megjelenési dátumát. A Scott Waugh által rendezett film 2023. szeptember 22-én kerül az USA-ban a mozikba, 9 évvel a harmadik rész után.

A film főbb szerepeiben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Sylvester Stallone (galériánkban), Jason Statham, Dolph Lundgren, Andy García, Megan Fox, Tony Jaa, 50 Cent és Iko Uwais

A feláldozhatók 4 a Sylvester Stallone nevével fémjelzett saga utolsó filmje. A Rocky és Rambo sztárja 2021 októberében Instagram-fiókján közzétett egy videót a forgatás végéről a következő felirattal: "Az utolsó Expendables számomra. Ma van az utolsó napom a forgatáson... Hazamegyek."

A 76 éves színész azt mondta, hogy ez egy "keserédes" befejezés volt a karaktere számára, és hogy készen áll arra, hogy "átadja a stafétát" Lee Christmasnek, azaz Jason Stathamnek. Ezek alapján nem kizárt, hogy Barney Ross meghal ebben a részben.

A franchise eddig 804 millió dollárt keresett világszerte. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a negyedik kaland tétje.

Stallone új szuperhősfilmje, a Szamaritánus már az Amazon Prime Videón, de a színész az utóbbi hetekben több ügy kapcsán is a figyelem középpontjába került. Kiderült például, hogy hiába könyörgött, statisztának sem kellett minden idők egyik legjobb filmjébe.

akció | dráma | fantasy | sci-fi

Húsz évvel ezelőtt egy rejtélyes erejű szuperhősnek nyoma veszett. Egy fiatal srác felkerekedik, hogy kiderítse, vajon életben van-e még... Sylvester Stallone pályafutásának... több»