Sylvester Stallone igazán megtett mindent annak idején, hogy szerepelhessen Francis Ford Coppola kultikus filmjében, A keresztapában.

Sly az Empire magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy nagyon szeretett volna statisztaként részt venni a munkálatokban. Eredetileg a film esküvői jeleneteinek hátterében lett volna látható, a produkció casting csapata viszont egyszerűen visszautasította őt:

“Elmentem a Paramounthoz, és megkérdeztem: "Lehetnék-e statiszta az esküvői jelenetben? Azt válaszolták: 'Igen, de nem tudjuk, hogy te az a típus vagy-e'. Erre én: 'Nem vagyok az a típus? A háttérben játszani, egy kib@**ott esküvői torta mögé bújva?”

Stallone talán még így is jól járt, hiszen a filmtrilógia főszerepét játszó Al Pacino egy korábbi interjúban elmondta, hogy rendkívül nehéz volt feldolgozni és elfogadni a hírnevet, amelyet a film hozott számára.

“Úgy éreztem, mintha hirtelen felemelkedett volna valami fátyol, és minden szem rám szegeződött volna. Persze a filmben másokra is figyeltek. De A keresztapa új identitást adott nekem, amivel nehéz volt megbirkóznom” - mondta Pacino a The New York Timesnak.

Ami a Stallone friss produkcióit illeti, tavaly debütált a Tulsa King, amelyben egy frissen szabadult, egykor rendkívül befolyásos maffiavezért alakít, aki megpróbálja visszaszerezni régi pozícióját az alvilágban.

Mindeközben Coppola legújabb filmjén, a Megalopolison dolgozik, amely olyan nevekkel a főszerepekben, mint Forest Whitaker, Shia LaBeouf, Laurence Fishburne, Adam Driver, Jon Voight, Aubrey Plaza és Nathalie Emmanuel igazi sztárparádénak ígérkezik, valamint jön a Netflixre a Sly című dokuja is, melynek idelent mutatjuk az előzetesét.

76 Sly  (2023)

dokumentum | életrajzi

A Netflix dokumentumfilmje intim betekintést myújt Stallone életébe és több évtizedes hollywoodi karrierjébe. több»