George Clooney elszánta magát, hogy minél több lehetőséget teremtsen a tizenévesek számára a film- és televíziós szakmában.

Az ET magazin munkatársa, Cassie DiLaura a napokban készített interjút a színésszel, aki elmondta, hogy szívügye egy oktatási intézmény létrehozása, amelyet ő maga vezet. Az Edward R. Roybal Learning Centerben működő iskola célja, hogy olyan, alulreprezentált háttérrel rendelkező diákokat foglalkoztasson, akiknek nincs lehetősége arra, hogy szakmai körökben mozoghasson.

“Nagyon izgatottak vagyunk. Úgy érezzük, hogy itt az igazi lehetőség, és ez olyasmi, amit szerintem számtalanszor elmulasztottunk. Szerintem elég nyilvánvaló, hogy mi a megoldás - és ez az” - nyilatkozta Clooney.

Bár Clooney nem vállal teljes munkaidős tanári feladatot az iskolában, elmondása szerint a diákok rendelkezésére fog állni, és azt tervezi, hogy rendszeresen felkeresi az óráikat, illetve ő maga is igyekszik átadni majd a karrierje során szerzett tapasztalataiból.

George Clooney következő alakítása egyébként a Beugró a Paradicsomba című filmben lesz látható, amely a tervek szerint idén október elején érkezik a hazai mozikba.

romantikus | vígjáték

SkyShowtime (2023.06.05.)

A film története Wren Butlert, a Chicagói Egyetem friss diplomását követi nyomon, aki elkíséri legjobb barátnőjét, Lilyt vakációzni Balira. Nem sokkal megérkezésük után Lily... több»