Hatalmasat szólt az elmúlt időszakban a Netflix saját gyártású filmje, a Spenser az igazság nyomában. Csak idő kérdése volt, mikor kapunk hírt a folytatás előkészületeiről, amelyről maga a rendező, Peter Berg tett említést egy friss interjúban.

Berg és Mark Wahlberg igencsak élvezték a közös munkát a Spenser forgatásán. A rendező legújabban pedig elmondta, hogy az első lépéseket már meg is tették a második rész felé: “Brian Helgeland, aki az első rész forgatókönyvén is dolgozott már a folytatás szkriptjét jegyzeteli. Szóval egész biztosan elkészítjük a filmet, mindenesetre a dátumokat már egyeztetjük” - jegyezte meg Berg.

Wahlberg jelenleg egyébként Németországban forgatja a kultikus Uncharted videojáték filmadaptációját, amelyben Tom Hollanddal szerepel közösen. Ehhez kapcsolódóan Berg azt is elmondta, hogy a közeljövőben ő maga is egy másik projektbe készül belevágni, de az biztos, hogy Wahlberggel megcsinálják a Spenser 2-t.

“Biztos vagyok benne, hogy amikor 85 és 90 évesek leszünk még mindig közös filmeket készítünk. Egyszerűen imádunk együtt dolgozni.