Folytatást kap az idei nyár legütősebb horrorja

Az A24 zöld utat adott a Beszélj hozzám! című természetfeletti horrorfilm folytatásának, amely továbbra is felülmúlja a bevételi várakozásokat.

A cselekmény egy baráti társaságot követ, akik felfedezik, hogyan lehet szellemeket idézni, ami mindaddig mókás és szórakoztató, amíg egyikük el nem szabadít egy szörnyű természetfeletti erőt. A filmben Sophie Wilde, Alexandra Jensen, Joe Bird, Otis Dhanji és Miranda Otto (mint nagy név) is játszanak.

Az ausztrál YouTube-sztárok, Danny és Michael Philippou, akiknek ez az ijesztő thriller volt a debütálásuk, visszatérnek a folytatáshoz. A cselekmény részleteit még nem hozták nyilvánosságra.

A Beszélj hozzám július 28-án startolt a mozikban, és 10 millió dolláros debütálásával felülmúlta a várakozásokat. Ez a jegybevétel az A24 eddigi második legnagyobb startját jelentette széles körben, a 13,6 millió dolláros Örökség után. A film azóta 23,2 millió dollárt hozott a hazai jegypénztáraknál.

Az A24 a Sundance Filmfesztiválon kaparintotta meg a filmet, ahol annak premierje nagy tetszést aratott. A stúdió ezután a San Diego-i Comic-Conon vetítette a youtuberek alkotását, hogy a nyitóhétvége előtt felpezsdítse iránta az érdeklődést.

A kritikák és a szájpropaganda segítettek a film áttörését a kasszáknál. A The Washington Post dicsérte a Beszélj hozzám!-ot, és azt írta róla: "Semmi forradalmi nincs abban a premisszában, hogy naiv idióták próbálnak közelebb kerülni a halálhoz. De a horror és az emberi kapcsolat zseniális kombinációja az, ami a 'Beszélj hozzám'-t, nos, olyanná teszi, amiről beszélni kell."

A Beszélj hozzám! producerei Samantha Jennings és Kristina Ceyton. A film az A24 horrorfranchise-ához csatlakozik, mint Ti West X trilógiája, a közelgő MaXXXine című alkotással, amelynek főszereplője Mia Goth.

horror | thriller

Egy fiatalokból álló társaság birtokába kerül egy különös, bebalzsamozott kéz, amellyel képesek kommunikálni a szellemekkel. A kéz megragadásával és a "Beszélj hozzám!"... több»