Ahogy közeledünk az október 10-ei premierhez, egyre több információ lát navilágot Hartung Attila első filmjéről, a FOMO - Megosztod, és uralkodsz-ról. Most megérkezett az ezredfordulón születettek hiteles filmjének végleges előzetese!

A teaser és a trailer kooprodukció Bedő Barna és Duszka Péter Gábor, a film vágója között. Iványi Petra producer (Filmteam) szerint "A vágók nagyon jól tudják egymás munkáját támogatni, véleményezni, ebben talán egyedülállóak a filmszakmában. Peti és Barna abszolút elfogadták egymás ötleteit és megoldásait, és beleépítették a munkájukba."
Hartung Attila rendező kiemelte, hogy a filmben még nagyon sok minden van, amit a trailer nem villant fel. "A FOMO-ban több generációs problémát is próbálunk érinteni. A felelősségvállalástól, az online tér elvárásain át a nő-férfi viszony, a Z-generáció korosztályos életérzéséig, sőt a generációk közötti párbeszédig. De ennek részletei csak a filmben bomlanak ki, a trailer csupán felvillanta a fő gócpontokat."
A mozikban október 10-től látható FOMO a Filmteam gyártásában, a Filmalap Inkubátor Programja keretében a Filmalap 62 millió forintos gyártási támogatásával készült, magyarországi forgalmazója a Mozinet.