Forradalom a magyar filmpiacon? Már online is nézheted az év legnagyobb magyar meglepetés sikerfilmjét!

Mentés Másképp vígjáték-dráma mától elérhető bárki számára az interneten.

A film 5 millió forintból készült és már csak a mozi forgalmazással több, mint 8 millió forintot termelt. A maga 6400 fős megtekintésével megelőzött több államilag támogatott normál költségvetésű filmet is.

Rózsa Gábor a film producere és rendezője tudatosan épít egy új piacot, ami a hazai független filmezés élhető rendszerét hivatott életre kelteni. Ennek az első lépcsőfoka volt a sikeres mozi forgalmazás, most pedig következik az újabb szint: az online forgalmazás. 

“Az online forgalmazással nyereséget fogunk maximalizálni, mint egy normális vállalkozás, hogy ezután ezt visszaforgathassuk egy vagy több következő filmbe…”

“A hazai független filmes piacon nem a gyártással van a gond, hanem a piaccal. Nincsenek meg a csatornák és irreálisan magasak a marketing költési szokások. Marketingesként tudom, hogy ez csúnyán kifejezve mocskos nehéz és kautikus helyzet de nem megoldhatatlan. Ha valaki tud azonosulni a céljainkkal akkor azzal tud a legtöbbet segíteni, hogy elmondja még két ismerősének: “ Figyelj van itt ez a film, tök jót röhögtünk rajta annak ellenére, hogy még komolyabb üzenete is van. Az alkotó csapat önerőből rakta össze, megéri nézzétek meg otthon a családdal.” - Ha ez megtörténik és 5-10 ezer ember megnézi a filmünket, akkor mi már a következő szinten vagyunk. 

A Mafab.hu felhasználói a film alkotóinak jóvoltából erre a linkre kattintva automatikusan 30 százalékos kedvezménnyel kölcsönözhetik ki vagy vásárolhatják meg a filmet: https://vimeo.com/r/3oPB/dERiNkY5Um

dráma | vígjáték

Lovas Márk egy kiégett irodista, aki hamarosan betölti a harmincat. A férfi egy nap felkeresi egy kétségbeesett apa, hogy megkérje, hogy különleges, alternatív terápiás... több»