Friss anyagok érkeztek a Rambo 5-ről – Stallone nagyon dolgozik

Sylvester Stallone nem az az unatkozós fajta – sőt, sokszor keményebben dolgozik, mint a fele ennyi idős emberek. Most épp Instagramján osztott meg jó pár képet arról, ahogy nagyon ügyködik a Rambo 5: Utolsó vér című, a rajongók által nagyon várt folytatáson.

Minden bizonnyal ez lesz az utolsó film, amiben Stallone magára ölti az ikonikus karaktert – bár szólnak pletykák arról, hogy készülőben van egy, az eredeti franchise-ba nem teljesen passzoló, mégis odaillő film, amely a Hunter című regény filmadaptációja lesz -, és úgy tűnik, hogy a színész viszi a hátán a munka nagy részét. Az egyik megosztott képen jól látszik, ahogy nagyban írja/javítja a forgatókönyvet, és a leírás szerint az író munkája sosincs kész. Vagyis a film javarészt az ő elképzelésein és ötletein alapul, és az is biztos, hogy mindegy megtesz a lehető legjobb végeredményért.

A Rambo 5 történetében címszereplőnk megpróbál normális életet élni valahol az Egyesült Államokban, de valahogy mindig megtalálja a gond: most épp egy kétségbeesett újságírónő (Paz Vega) személyében, akinek elrabolták a féltestvérét. Rambo így kénytelen ismét felvenni a kesztyűt, ezúttal egy kegyetlen mexikói drogkartell ellen. A főgonoszt a spanyol Sergio Peris-Mencheta alakítja majd a filmben.

Ha Stallone épp nem a Rambón ügyködik, akkor a Creed II. köti le – amit szintén nagy várakozás övez. A színésznek ugyanis sikerült a Rocky-franchise-ot új feléleszteni, hogy a régi rajongók nem találtak benne kivetnivalót, és sikeresen szólított meg egy másik, fiatalabb réteget is - Ryan Coogler kreatív támogatásának segítségével.

A hollywoodi ikon valami hasonlót szeretne elérni majd a Rambo-franchise-zal is: megtartani a lelkületét, mégis friss köntösbe csomagolni.

A végeredményre még várnunk kell, de addig is – itt van a keményen dolgozó Stallone:

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lost in thought... #rambo5

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

Okt 19., 2018, időpont: 6:02 (PDT időzóna szerint)

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Writer’s job is never done...Still working on the screen play in between shots of operating an earth mover... #rambo5 @carlfbucherer

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

Okt 21., 2018, időpont: 11:31 (PDT időzóna szerint)

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rambo’s “small knife “ He is still making the BIG one... both of these blades were beautifully designed by #dietmarpohl

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

Okt 11., 2018, időpont: 3:19 (PDT időzóna szerint)