Az szinte borítékolható a rajongók körében, hogy George Clooney minden idők egyik leggyengébb Batman filmjében vitte a címszerepet, szerencsés módon az alakítás nem égett rá teljesen a színész karrierjére.

Amit azonban egy Cormac Browne nevű Twitter felhasználó szúrt ki, alighanem minden idők „legigazibb” Batmanévé teszi majd Clooneyt.

„Azt hiszem, sikerült ma rájönnöm, hogy George Clooney a Nespresso reklámján befolyt több millió dolláros keresetét arra költötte, hogy saját műholdat telepítsen, amelyen keresztül megfigyelheti a Szudánban elkövetett háborús bűncselekményeket” – írja Browne.

Lássuk be, ennél kevés menőbb dolog van a világon, és mi más lenne Bruce Wayne-re jellemzőbb, mint egy saját műhold, amely a DC világában létezik is az Igazság Ligája kapcsán.

Persze a történetet némileg árnyalja a poszt alatt olvasható Benjamin Davies hozzászólása, amelyben egy picikét finomít a képen:

„A része voltam ennek a projektnek a Harvard egyetemen, és engedjék meg, hogy egy kicsit pontosítsak. Mialatt Clooney összeszedte a saját kezdőtőkéjét, a projektet az igazgatóság támogatta anyagilag, maga Clooney pedig 700 ezer dollárral szállt be.”

Akárhogy is nézzük még így is eléggé nagylelkű összegnek számít, amely a színésztől befolyt, így alighanem a Batman rajongók szemében is sikerült javítania a renoméján.