Godzilla vs. Kong - Íme a nagy összecsapás első képkockái

A Warner Bros. nem kis meglepetéssel szolgált a rajongóknak az idei CCXP-n. Senki nem számított rá ugyan, hogy egy jó ideig lát bármit is a készülő Godzilla vs. Kongból, a stúdió azonban elhintett egy pár másodpercnyi bejátszást a filmből.

Alig egy villanásnyi részletet a filmből vagy épp annak előzeteséből azok, akik a rendezvényen a Wonder Woman1984 panelbeszélgetésére érkeztek. Az már most biztosra vehető, hogy Godzilla és Kong a MonsterVerse-ben ugyanabban a méretben tűnnek majd fel.

A néhány képkockán azonnal átszűrődik a produkció alaphangulata, és egyértelművé válik, hogy a két szörnyeteg nem épp a legjobb barátok, mindezt a Godzilla: A szörnyek királya rendezője, Michael Dougherty is megerősítette, hogy igazán brutális összecsapás lesz az, ami majd lejátszódik kettejük között.

A korábbi feltevések alapján Kong jóval kisebb méretű, mint Godzilla, így az esélyek sem neki kedveznének, azt, hogy a két szörnyeteg között ily módon kiegyenlítődtek az esélyek, azt maga Dougherty így kommentálta:

„Egyfajta Dávid és Góliát küzdelmet szerettünk volna, de ha szembe kerülnek egymással, akkor Kongnak kevés esélye lenne…mármint Godzillának ott atom lehelete és így tovább. Rá kellett jönnünk, hogy a Koponya-szigetben egy serdülő Kongot láthattunk, aki még felődésben volt. Szóval, nem feltétlenül tudható, menyire nőtt meg a hetvenes évek óta” – nyilatkozta a rendező.

Bár egyelőre nem teljesen ismert a film szinopszisa, mindenesetre a Godzilla vs. Kong 2020. november 20-án érkezik majd a mozikba.