Gran Turismo: Új előzetest kapott Orlando Bloom és David Harbour videojáték adaptációja

Befutott a Neill Blomkamp rendezésében készülő Gran Turismo legújabb előzetese.

A népszerű és szinte már kultikusnak mondható videojáték-franchise adaptációja már első pillantásra is hozza azt, amit a széria rajongói joggal várnak tőle. Az igaz történeten alapuló Gran Turismo középpontjában egy tinédzser fiú áll, aki hatalmas megszállottja az autóversenyzős játékoknak, az így szerzett képességeit pedig a valódi versenypályán is megvalósítja.

A Polyphony Digital műhelyében készült videojáték első része még 1997-ben jelent meg. A széria egyébként mindig is nagy hangsúlyt fektetett a realizmusra, a szimulációk a licencelt járművek valós megjelenését és teljesítményét tükrözve. A debütálása óta 14 rész jelent meg, és több mint 80 millió eladott példányával a Sony és a PlayStation legnagyobb példányszámban eladott videojátékának számít.

A filmváltozat forgatókönyvét Jason Hall fejlesztette, a főszerepekben pedig Orlando Bloom, David Harbour, Darren Barnet, Archie Madekewe, Josha Stradowski, Maximilian Mundt és Geri Halliwell lesznek láthatók.

akció | dráma | kaland

Egy tizenéves "Gran Turismo" játékos játéktudásával megnyerte a Nissan versenyek sorozatát, és már jó úton halad afelé, hogy igazi profi autóversenyzővé váljon. A... több»