Gwyneth Paltrow a mai nap ünnepli ötvenedik születésnapját, a színésznő pedig fontosnak tartotta elmondani, hogy továbbra is remekül érzi magát a bőrében.

A sztár teljesen elfogadja a külsejét, nem számít, hogy milyen változásokon is ment keresztül az elmúlt években, így Paltrow meg is osztott egy bikinis fotót az Instagramon A színésznőt egyébként Derek Blasberg újságíró is köszöntötte egy instasztoriban megosztott közös fotóval. Gwynethnek szintén boldog születésnapot kívánt a menedzsere, Aleen Keshishian, aki szintén egy közös képet tett közzé a közösségi médiában. 

A múlt hét folyamán a színésznő egy esszét írt az öregedés témájáról, amelyben elmondta, miként fogadta el a testét és engedte el “a tökéletesség iránti igényét”.

“A testem, a napok bizonyítékainak térképe, kevésbé időtlen. Jelek és szabálytalanságok gyűjteménye, amelyek kutyafüleket raknak a fejezetekbe. Kemencében égett sebek, egy ablakon betört ujj, egy gyermek születése” - írja a színésznő a Goop oldalán megjelent cikkében.

“És miközben mindent megteszek, amit csak tudok, hogy jó egészségre és hosszú életre törekedjek, hogy megakadályozzam a gyengülő izmokat és a visszahúzódó csontokat, van egy mantrám, amit beiktatok azokba a vakmerő gondolatokba, amelyek megpróbálnak kisiklatni: Elfogadom. Elfogadom a foltokat és a meglazuló bőrt, a ráncokat. Elfogadom a testemet, és elengedem azt az igényt, hogy tökéletes legyek, tökéletesen nézzek ki, dacolva a gravitációval, dacolva a logikával, dacolva az emberiséggel. Elfogadom az emberségemet” írja Paltrow.