FRISSÍTVE: Jak Knight komikus és színész halálát a Los Angeles megyei orvosszakértő-halottkém a hírek szerint öngyilkosságnak nyilvánította. A People magazin által megszerzett boncolási jegyzőkönyvből kiderült, hogy a 28 éves sztárt csütörtökön találták meg egy padkán Los Angelesben. Lőtt seb okozta a halálát.

Jak Knight komikus és színész csütörtök este halt meg mindössze 28 éves korában.

Knight családja megerősítette a hírt a Deadline-nak, azonban a halál okát nem közölték.

Knight leginkább a Peacock Bust Down című vígjátéksorozatának társalkotójaként és főszereplőjeként volt ismert, míg a Netflix Hormonokkal túlfűtve című nagysikerű animációs sorozatában középiskolás DeVont szinkronizálta. Knight öt évadon keresztül volt a sorozat írója.

Knight a stand-up világában fényes karriert futott be. Világszerte turnézott, és Európában is ismert komikus lett. 2018-ban meghívták a Netflix The Comedy Lineup című különkiadásába is.

Halála hírének napvilágra kerülése után számos sztár tisztelgett az emléke előtt.

"Jak Knight egy fergeteges és őszinte komikus volt. Rettenetesen fog hiányozni nekünk" - tweetelte a Comedy Central.

Kumail Nanjiani színész a következőket tweetelte: "Nyugodj békében Jak Knight. Fergeteges komikus és nagyszerű srác. Nem tudom elhinni."

Tim Dillon humorista a Twitteren fejezte ki tiszteletét: "Évekkel ezelőtt együtt vettük fel a Netflix különkiadásait. Hihetetlenül vicces, eredeti hangja volt a komédiának és egy nagyszerű srác, aki nagyon fog hiányozni."

93 HÍRESSÉG, AKIKET 2022-BEN VESZÍTETTÜNK EL

#1
Jak Knight

Jak Knight

szül. 1994. - elhunyt 2022. 07. 14.
Jak Knight humorista, színész, forgatókönyvíró leginkább a Peacock Bust Down című vígjátéksorozatának társalkotójaként és főszereplőjeként volt ismert, míg a Netflix Hormonokkal túlfűtve című nagysikerű animációs sorozatában középiskolás DeVont szinkronizálta. Knight öt évadon keresztül volt a sorozat írója. Knight a... több»