Gyászhír: 33 évig dolgozott A Simpons család epizódjain, elhunyt Chris Ledesma

64 éves korában elhunyt Chris Ledesma zenei szerkesztő, aki több mint három évtizeden át dolgozott különböző rajzfilmeken, köztük a kultikus Simpsons családon is.

A Simpsons család készítői a sorozat My Life as a Vlog című epizóddal tisztelegtek Ledesama emléke előtt, aki rajzolt figuraként megjelenik is a sorozatban. “Egy csodálatos, keményen dolgozó, nagyon tehetséges ember, aki hiányozni fog mindenkinek, akit ismert” - emlékezett meg róla Al Jean forgatókönyvíró.

Josh Weinstein író pedig a következőket írta: "Chris Ledesma az egyik legkedvesebb, mega-tehetséges ember volt, aki egy olyan stábban dolgozott, amely tele volt kedves, mega-tehetséges emberekkel. Egy ideje már nem dolgoztam vele, de a barátságossága a Twitteren keresztül az elmúlt években igazán érezhető volt. Nyugodj békében, drága Chris.”

Ledesma 2021 szeptemberében közölte a rajongókkal, hogy úgy érzi, hogy élete egy mérföldkőhöz érkezett. Akkor el mondta, hogy több mint 11 000 napot dolgozott a Simpson családon, ezt követően pedig távozott a produkciótól.

Nyugodjon békében!