Ha attól féltél, hogy a Disney tönkreteszi a Deadpool 3-at, van egy jó hírünk

Amikor a Disney felvásárolta a Fox stúdiót, rengeteg Marvel-rajongónak felcsillant a szeme. Adódott a kérdés, hogy akkor a Fox birtokában lévő Marvel-hősök integrálódhatnak-e a Disney Marvel-moziverzumába. És igen, erre abszolút megvan a lehetőség. De van egy bizonyos karakter, akinél éppen ez a lehetőség aggasztja a rajongókat.

Ő nem más, mint Deadpool, akit Ryan Reynolds eddig két moziban keltett életre. Két nagy sikert aratott és valóban jól sikerült moziban, amelyek legalább részben képesek voltak visszaadni mindezt az őrületet és obszcén humort, amit a képregényekben a halhatatlan antihős füzetről füzetre produkál.

Ám mivel a Disney szuperhős-filmjei rendre az alacsony korhatárbesorolást célozzák, kvázi családi moziknak készülnek, joggal merül fel a kérdés, hogy ebbe az image-be mennyire passzolna a Deadpool & Rozsomák . Vagy másképpen: kiherélik-e a karaktert csak azért, hogy beléphessen a Marvel-moziverzumba?

Nos, a harmadik rész forgatókönyvén író alkotók válaszoltak e kérdésre, méghozzá úgy, hogy lényegében semmit sem árultak el. Azt mondták, hogy a Disney jelenleg nagyon támogató a projekttel kapcsolatban. A készítők valahol azon a határon mozognak, ahol már könnyű elsütni egy olyan poént, amire a Disney-fejesek már rámondhatják, hogy inkább ne. De alapvetően hagyják a készítőket dolgozni, mert látták, mekkora sikert értek el a két korábbi filmmel, és ebbe vizionálják a saját nagy sikerüket is.

Szóval a forgatókönyv írói úgy vélik, hogy Deadpool Deadpool fog maradni még úgy is, hogy betársul a többi Marvel-hős közé. Mi pedig kíváncsian várjuk, hogy mit találtak ki neki a készítők.