Ha ez a hír igaz, akkor sikerült elspoilerezni a Pókember 3 legnagyobb húzását

Amióta egyáltalán pletykaként felmerült, hogy a Pókember: Nincs hazaút a Doctor Strange az őrület multiverzumában mozihoz hasonlóan fejest ugrana a Marvel képregényekben oly népszerű multiverzum témába, találgatás találgatást követ. A rajongókat mind közül mégis az tartja a leginkább lázban, hogy tényleg elsütik-e a film készítői a legnagyobb húzást, amit a 2000-es évek Pókember-mozitörténelme csak fel tud mutatni.

Történetesen azt, hogy behozzák a filmbe az előző két Pókembert is, azaz TTobey Maguire-t és Andrew Garfieldot. Előbbi három, utóbbi két moziban húzta magára az ikonikus kék-piros maskarát, hogy rendet vágjon Manhattan utcáin. Ám egyik film sem a Disney és a Marvel Studios alkotása volt, hiszen a jogok akkoriban még a Sony birtokában voltak.

Az utóbbi hónapokban egyre több hír és utalás látott napvilágot, amelyek mind azt sugallják, hogy igen, a három Pókember bizony egy moziban fogja szövögetni a hálóját. Viszont hivatalos megerősítés eddig nem érkezett a stúdiók részéről – igaz, cáfolat sem.

Korábban Andrew Garfield dublőre osztott meg egy képet arról, ahogy Tom Holland dublőrével feszít egy forgatáson, most pedig Tobey Maguire egyik szinkronhangja kotyogta el magát. Egészen pontosan a spanyol szinkronszínész nyilatkozta azt a minap, hogy ő bizony már a Pókember: Nincs hazaút-on dolgozik ezerrel. És mivel ő nem Tom Holland, hanem Tobey Maguire ügyeletes spanyol hangja szokott lenni, ha nem csak blöffölt vagy heccelte a rajongókat, hanem igazat mondott, akkor az csak egyet jelenthet… illetve kettőt.

Vagy azt, hogy Tobey Maguire valóban szerepelni fog a Pókember: Nincs hazaút-ban, vagy azt, hogy valaki tök másnak kölcsönzi majd a hangját…