Ha már nagyon néznéd az új James Bond-filmet, van egy rossz hírünk

A James Bond-rajongóknak még meglehetősen sokat kell várniuk a következő 007-es filmre, mivel a franchise jövőbeli irányát a producer szerint még el sem kezdték tervezni. Ez azt jelenti, hogy legjobb esetben is évekre vagyunk egy új Bond-mozitól. 

Barbara Broccoli producer a The Guardiannnek adott interjújában megemlítette, hogy Bond következő változata tükrözni fogja a világ változásait Daniel Craig óta, de rámutatott arra is, hogy Craiggel képesek voltak megújítani a karaktert. 

Bár a Bond-franchise-t 2021-ben felvásárolta az Amazon, a producer hangsúlyozta, hogy a Bond-filmek továbbra is a mozikban lesznek láthatók. 

Ugyanakkor az Amazon azonban hamarosan egy Bond-témájú tévéműsort is indít a 007: Út a millióig címmel, melynek épp a közelmúltban futott be az előzetese, melyet idelent mutatunk. A széria november 9-től látható a Prime Videón.

kaland

Kilenc hétköznapi emberpár egy epikus globális kalandra indul egy sor Bond-ihlette kihíváson keresztül, hogy megnyerjék az életüket megváltoztató egymillió fontot. több»

Rendező: Jamie Goold
Szereplők: Brian Cox