Ha már nagyon várod a Dűne 2-t, van egy rossz hírünk

A Warner Bros. hivatalosan is elhalasztotta a Dűne: Második rész premierjét.

Mivel a Dűne 2 a Legendary Entertainment és a Warner koprodukciójának számít, így a két stúdiónak meg kellett állapodnia az új megjelenési dátumban, így Denis Villeneuve rendezése hivatalosan is 2024 márciusában jelenik meg.

Mindemellett elhalasztották a Godzilla Kong ellen 2 premierjét is, a film az eredeti tervek szerint 2024 márciusában debütált volna, az új kitűzött dátum így áprilisa lett. A döntést a stúdió a jelenleg is zajló sztrájkkal indokolta, mivel az WGA és a SAG-AFTRA a sztrájk ideje alatt nem engedélyezi a médiaszereplést, így a színészek nem tudnak részt venni a produkció promózásában.

A Variety értesülése szerint a jelenlegi helyzet nem érinti az olyan címeket, mint a The Color Purple, az Aquaman 2, a A védelmező 3, Wonka és a Marvelek. A sztrájk miatt korábban a Sony volt kénytelen elhalasztani néhány nagy várományos címét, többek között a Kraven, a vadászt, Szellemirtók: Az örökség 2-t és a Pókember - A pókverzumon át - 2. részét.

akció | dráma | kaland | sci-fi

Egy messzi jövőben, amikor bolygóközi királyságok között oszlik meg a hatalom, két uralkodó dinasztia ádáz harcot vív az Arrakis bolygó feletti uralomért. E világon hatalmas... több»