Bárhogy is nézzük Christopher Markus és Stephen McFeely elképesztő forgatókönyvet hozott össze a Bosszúállók: Végjátékhoz, amely számos cameót és visszatérő karaktert hozott magával.

Így láthatták újra a rajongók John Slatteryt, Hayley Atwellt, Robert Redfordot és Frank Grillót egy produkcióban. Grillo azonban egy friss interjúban elárulta, hogy valójában nem szívesen vállalta újra Brock Rumlow, azaz Crossbones szerepét.

“Crossbones története elég nagy fordulatot vett, így hamar ki is került a szériából. Ez annak idején nagyon felhúzott, mivel eredetileg hét filmre szerződtettek. Nagyon lelkes voltam, hogy az MCU részese lehetek, de ez lényegében nem történt meg, így amikor felhívtak egyszerűen nemet mondtam” - mesélte a színész, majd hozzátette, hogy a stúdió munkatársai természetesen nem hagyták könnyen lerázni magukat.

Grillot egy teljes hétre hívták be forgatni, ő azonban hajthatatlannak tűnt, míg végül a fia bírta őt más belátásra. “A 22 éves fiam odajött hozzám, azt mondta, hogy el kell mennem. Kérdeztem, hogy ugyan minek. Erre ő azt felelte, hogy mert egyszerűen muszáj, ez egy történelmi pillanat, még akkor is, ha a csupán 10 másodpercet szerepelek a filmben. Szóval a fiamnak és nem a Russo fivéreknek köszönhetően vállaltam a megbízást.”

Ha a Végjátékban nem is jutott nagyobb szerephez, Frank Grillo az idén megjelent Boss Levelben mindenképp nagyot alakít, amelyben Mel Gibsonnal szemben veszi fel a kesztyűt. Érdemes csekkolni a film előzetesét.