Halálos iramban 10: Váratlan kilépés a forgatáson, de hogyan tovább?

Már javában forog a Halálos iramban 10, azonban a munkálatok váratlan nehézségbe ütköztek egy kulcsfigura távozása miatt.

Történetesen a rendezőről, Justin Linről van szó, aki egy hivatalos közleményben értesítette a nyilvánosságot, hogy távozik a projekt éléről:

“A Universal támogatásával hoztam meg azt a nehéz döntést, hogy a FAST X rendezőjeként visszalépek erről a posztról, de producerként továbbra is a projektben maradok. 10 év és öt film során a legjobb színészekkel dolgozhattam együtt, a legjobb kaszkadőrmutatványokat és a legjobb autós üldözéseket forgathattuk le.”

“Személyes megjegyzésként annyit tennék hozzá, hogy ázsiai bevándorlók gyermekeként büszke vagyok arra, hogy a filmtörténelem legváltozatosabb franchise-án dolgozhattam. Örökké hálás leszek a csodálatos stábnak és a stúdiónak a támogatásukért, és azért, hogy befogadtak ebbe a családba.”

Az értesülések szerint egy másik egység tovább dolgozik a film munkálatain, a további információk fényében viszont úgy hírlik, hogy a teljes gyártás szünetelni fog mindaddig, amíg új rendezőt nem találnak a produkció élére. Az eredeti tervek szerint 2023. május 19-én debütál majd a Halálos iramban 10, a premierdátummal kapcsolatban egyelőre nincsenek változások.