Halálos iramban 11: Vin Diesel bejelentette a premierdátumot

A Halálos iramban 10 már a mozikban, ám nincs megállás ezen a ponton, hiszen már azt is tudjuk, mikor érkezik a tizenegyedik rész.

Vin Diesel az Instagramon közölte a rajongókkal, hogy egy ideig még várniuk kell a folytatásra, ami persze nem lesz egyszerű azoknak, akiknek bejött a legutóbbi felvonás, az pedig már csak hab a tortán, hogy a történetszál egy erős cliffhangarrel zárult.

Hivatalosan tehát 2025 áprilisában kerül majd a mozikba a jelenleg utolsó epizódnak tervezett tizenegyedik rész, Diesel nemrégiben viszont azt is felvetette, hogy a teljes lezárás valójában egy trilógia lesz majd, ám ez még a tizedik és a két év múlva mozikba került tizenegyedik rész sikerétől is függ.

A legutóbbi epizód zárójelenetében Dante világossá teszi, hogy nem csak Dom Torettóra (Diesel) és családjára, hanem Luke Hobbsra is vadászik. Hiszen Hobbs volt az, aki lelőtte Dante apját, Hernan Reyest. Persze az még továbbra is kérdés, hogyan is áll majd össze a teljes kép.

akció | kaland | krimi | misztikus | thriller

SkyShowtime (2023.12.23.)

Számos küldetés után és minden nehézség ellenére Dom Torettónak és családjának sikerült túljárnia az összes eddigi ellenfele eszén, kijátszani minden nehézséget és... több»