Ridley Scott nem akarja vesztegetni az időt, és minél hamarabb hozzálátna az Alien: Covenant folytatásához.

Most, hogy kiderült, nem készül el Neill Blomkamp Alien-filmje, teljesen szabaddá vált az új Ridley Scott kreatív ötletei előtt. A direktor a közelmúltban elmondta, hogy a már javában dolgozik a Covenant folytatásán, melyről az is kiderült, hogy Alien: Awakening címmel kerül majd a mozikba.

 Scott az IGN UK-nek adott legújabb interjújában már arról beszélt, hogy a lehető legrövidebb időn belül szeretné megkezdeni a franchise következő epizódjának forgatását.

"Jelenleg is dolgozunk a forgatókönyvön. 14 hónapon belül megkezdjük a forgatást" - árulta el. Bár a 20th Century Fox egyelőre nem erősített meg a forgatás hírét, számíthatunk rá, hogy heteken belül premierdátumot kap majd a produkció.

Mindeközben a sci-fi rajongók már tűkön ülve várják jövő héten debütáló Alien: Covenantot, melynek főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Michael Fassbender,  Noomi RapaceKatherine WaterstonDemián BichirJussie SmollettBilly Crudup és Carmen Ejogo.

A film története szerint a galaxis egy távol bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és veszélyes – egyetlen lakója a szintetikus David (Michael Fassbender), a szomorú végű Prometheus-expedíció utolsó túlélője.

Ha még többre vagy kíváncsi, ide kattintva látogass el a film adatlapjára, ahol további videók, több tucat új fotó és rengeteg filmes érdekesség között böngészhetsz.