Napokkal ezelőtt már láthattuk a Dűne: Második rész legújabb, angol nyelvű trailerét, most végre befutott a magyar szinkronos változat.

Jövő februárban a hazai mozikban a Dűne: Második rész, melyhez megérkezett az új magyar trailer. Eddig sem volt kérdés, hogy kötelező lesz látni az epikus sci-fi folytatását, a friss előzetes pedig talán még meggyőzőbb bizonyítéka ennek, mint az eddig látott képek.

A történet szerint Paul Atreides herceg (Timothée Chalamet) túlélte a támadást, a sivatagban rejtőzik, ahol egy titokzatos, nomád népcsoport, a fremenek között talál menedéket. Itt találkozik egy fiatal lánnyal (Zendaya), és elhatározza, hogy bosszút áll a családja ellen elkövetett tettekért, és harcba vezeti hűséges seregét. Paulnak döntenie kell, hogy követi-e szíve vágyát, vagy beteljesíti a sorsát. Az egész univerzum jövője függ a döntésétől, és végül olyan útra lép, amely megváltoztathatja azt a borzalmas jövőt, amelyről csak neki van tudomása.

Denis Villeneuve (Érkezés) rendezésében készült sikervárományos film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Timothée ChalametZendayaChristopher WalkenJavier BardemJosh BrolinRebecca Ferguson és Stellan Skarsgård.

A film 2024. február 29-től látható a magyarországi mozikban. A friss magyar szinkronos előzetest idelent tudjátok megnézni:

akció | dráma | kaland | sci-fi

Egy messzi jövőben, amikor bolygóközi királyságok között oszlik meg a hatalom, két uralkodó dinasztia ádáz harcot vív az Arrakis bolygó feletti uralomért. E világon hatalmas... több»