Néhány hét múlva érkezik John Krasinski nagysikerű filmjének, a Hang nélkül folytatása, amelyet már most hatalmas elvárások előznek meg, az első kritikák pedig már be is futottak.

A kritikusok többsége kiemelte, hogy a Hang nélkül 2 remek folytatás lett, bár a rendező érezhetően a komfortzónáján belül maradt a cselekménnyel, így olyan témára helyezte a hangsúlyt, mint a család és az örökség.

“Még ha ez a folytatás az első rész árnyékában is marad, én továbbra is megnéznék egy harmadik részt” - írja Nick Ellen a RogerEbert.com magazintól.

“Krasinski nem változtatott a formán, ott folytatja, ahol abbahagyta, persze ezt ő is elmondta korábban. Ettől függetlenül a Hang nélkül 2 kiváló folytatás, amely mintha érezné, hogy a közönsége egy kissé letört lenne az első rész után” - olvasható a Bloody Disgusting kritikusától, Meagan Navarrotól.

“Egyszerűen hihetetlen jó volt újra belehelyezkedni ebbe a világba. Még akkor is, ha az volt az érzésem, hogy a film cselekményének bő negyede teljesen elkülönül az egésztől” - írja Entertainment Weeklytől Leah Greenblatt.

A Collider magazin szerzője, Vinnie Mancuso pedig fontosnak tartotta kiemelni, hogy ez bizony egy méltó folytatás, amelyben nem csupán a szereplőknek, hanem a nézőknek is torkán akad a szó.

A Hang nélkül 2 június közepén érkezik a hazai mozikba.