Három kiskorú egy őrizetlen fegyverekkel teli farmon: Ezra Millernek teljesen elment az esze?

Úgy tűnik, hogy Ezra Miller nagyon hajt az ügyeletes Hollywood legnagyobb botrányhőse címre. A magát nem binárisként jellemző színész az elmúlt időszakban egyre többször kerül a hírekben ilyen-olyan balhéi miatt. Volt, amikor egy fiatalkorú lányt alkohollal és drogokkal tömött. Most pedig arról szólnak a hírek, hogy egy fiatal anyukát és annak három gyermekét szállásolta el vermonti farmján. Hogy mi ezzel a baj? Csupán az a több tucat ellenőrizetlen éles fegyver, ami szerteszét hever a farmon…

Az ügy még tavasszal, valamikor áprilisban kezdődött, amikor Ezra Miller Hawaii-n tartózkodott. Itt ismerkedett meg egy 25 éves nővel, aki arról panaszkodott neki, hogy férje vele és a három gyermekükkel is agresszíven viselkedik. Ekkor törhetett fel a színészből a Flash-ként felhalmozott hősiesség, mert állítólag saját költségén azonnal a Vermontban található farmjára repítette az anyukát és a gyermekeit.

Erről maga az apa számolt be a Rolling Stones magazinnak, aki azt állítja, hogy április óta nem is látta a gyerekeit. Ugyanakkor attól tart, hogy a farmon nagy veszélynek vanna kitéve, ezért már értesítette a helyi rendőrséget és a gyermekvédelmi szolgálatot is. Utóbbiak állítólag el is látogattak a farmra, ám ott semmi rendkívülit nem találtak.

A Rolling Stones viszont saját forrásai alapján arról számolt be, hogy a farm finoman szólva sem kiskorú gyerekeknek való hely. A színész ugyanis rengeteg ellenőrizetlen, de működőképes éles lőfegyvert halmozott fel, amelyekhez a gyerekek is könnyedén hozzáférhetnek. Állítólag az egyik kislány egy éles lőszert is a szájába vett egyszer.

Emellett arról is lehet hallani, hogy a farmon egy méretes cannabis-ültetvény is van, ahol marihuánát állítanak elő saját használatra. Ennek mennyisége jelentős mértékben meghaladja a helyi rendeletekben meghatározott maximum mennyiséget.

Az apát arról is kérdezték, hogy miért nem megy el a gyerekeiért ő maga a rendőrséggel. Azzal érvelt, hogy ez könnyen traumatikus élményt jelentő szituációt eredményezhetne, ettől pedig szeretné megkímélni a gyermekeit. Ezra Miller egyelőre nem reagált az ügyre.