Egyre több hír és előzetes érkezik a Bosszúállók: Végjátékhoz az utóbbi hetekben, most azonban valami egészen különleges bejátszás látott napvilágot.

Alighanem sok néző álma valósulna meg azzal, ha Deadpool végre egyszer valóban feltűnne a Bosszúállók csapatában, erre azonban aligha volt mostanáig valós esély. Ahogy a Bosszúállók: Végtelen háború, úgy a Végjáték sem kerülte ugyan is el, hogy néhány rajongó saját készítésű corssover koncepciót készítsen.

A napokban érkezett ugyanis egy fanmade előzetes a Végjátékhoz, amelyben maga Deadpool is végre jelen van, és a sziporkázó kommentárok mellett a maga módján helyére tesz néhány apróságot a korábbi Marvel filmek néhány kulcsjelenetében.

Sajnos a sokak kedvenc antihősét ezúttal nem Ryan Reynolds hangján hallhatjuk megszólalni, de a színésznek annyira megtetszett a rövid bejátszás, hogy maga is megosztotta az egyik közösségi oldalán.

A Bosszúállók: Végjáték, amely már most az év egyik legjobban várt filmjének számít alig egy hónap múlva, április 25-én érkezik a hazai a mozikba.