Hatalmas felhajtást csapnak a Halálos iramban 9 előzetese köré

Legutóbb arról számoltunk be a Halálos iramban 9 kapcsán, hogy maga Vin Diesel sem igazán találta a szavakat az előzetes kapcsán. Bár a trailer még nem látott napvilágot, az most már tudható, mikor is érkezik hivatalosan az első kedvcsináló a filmhez.

„Láttam az első négyperces előzetesét a filmnek, amelynek premierjét 18-án jelentik be. Azt azonban már most muszáj tudnotok, hogy elakadt tőle a szavam” – nyilatkozta korábban a film egyik főszerepét alakító Vin Diesel.

Nos, a bejelentést meg is történt, a filmszéria hivatalos Twitter oldalán legalábbis a Halálos iramban 9 első előzetese 2020. január 31-én érkezik majd, az viszont elmondható, hogy a film készítői mindent beleadnak a promó kapcsán, ami csak a csövön kifér.

A trailer ugyanis egy parádés koncert során kerül majd bemutatásra, amelyen olyan nevek lépnek majd fel, mint Cardi B, Wiz Khalifa, Charlie Puth, Ozuna és Ludacris.

A film munkálatai még novemberben kezdődtek el, ami sajnos nem ment épp zökkenőmentesen, hiszen már történt egy komolyabb baleset a munkálatok során. Ugyani kis időre leálltak a forgatások, ám úgy tűnik, mindez nem szab komolyabb gátat annak, hogy elkészüljön a kilencedik rész, amely a tervek szerint már 2020. május 22-én megérkezik a mozikba.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Fast Saga continues. YOU’RE INVITED to join the cast at The Road to #F9 Live Concert & Trailer Drop in #Miami Friday, January 31, 2020. Featuring musical performances by @iamcardib, @wizkhalifa, @charlieputh, @ozuna, and @ludacris. Find out how you can be eligible to attend: Link in Bio.

Fast & Furious (@thefastsaga) által megosztott bejegyzés, Dec 18., 2019, időpont: 9:30 (PST időzóna szerint)