HBO Max: Alig lehet ráismerni Robert Downey Jr.-ra az új sorozatának előzetesében

A dél-koreai szerző, Park Chan-wook tavaly tért vissza a mozikba A titokzatos nő című filmmel, ami egy újabb mestermunka volt tőle, és egyben 2022 egyik legjobb filmje.

Most Park a 2018-as The Little Drummer Girl óta először tér vissza a tévébe a A szimpatizánsrel, amely 2024-ben kerül exkluzívan a Maxra.

A Vieth Thanh Nguyen 2015-ös, Pulitzer-díjas, azonos című regénye alapján készült A szimpatizáns egy félig francia, félig vietnami kommunista kémet követ nyomon a vietnami háború utolsó napjaiban, majd az ezt követő amerikai száműzetésében. Várhatóan ez a sorozat is több műfajt kever majd, akárcsak a forrásanyag, amely egyszerre kémthriller, kulturális szatíra, sötét komédia, metafikció és mindenekelőtt rejtély.

A The Sympathizer lenyűgöző szereplőgárdával is büszkélkedhet. Robert Downey Jr. is játszik a sorozatban, ráadásul a sorozat egyik vezető producere is. A többi szereplő között Hoa Xuande, Toan Le, Ky Duyen és Sandra Oh is szerepel.

A sorozatnak még nincs hivatalos megjelenési dátuma, de várhatóan 2024-ben lesz a premierje az HBO-n és a Maxon. Nézd meg a teaserét alább.

dráma | thriller | történelmi

A vietnami háború vége felé egy, a dél-vietnami hadseregbe beépített kém az Egyesült Államokba utazik, és egy menekült közösségben telepedik le, ahol továbbra is titokban... több»