Alig néhány napja debütált az HBO Max műsorkínálatában a Neill Blomkamp rendezésében készült Gran Turismo, máris a hazai előfizetők kedvencévé vált a platformon.

A korábban tavaly augusztusban a mozikban bemutatott produkció hatalmas sikert aratott, nem véletlenül, hiszen a rajongók végre egy olyan videójáték-adaptációt kaptak, amely minden korábbi probálkozásnál intenzívebben rezonál a forrással. Arról nem is beszélve, hogy a Gran Turismo valós történetet dolgoz fel, hiszen hősünk, Jann Mardernborough 2011-ben valóban megnyerte a GT Academy versenyt, így virtuális karrierjét profi versenyzőként tudta folytatni.

Az már csak hab a tortán, hogy Blomkamp rendezése igazi sztárparádéval készült, a főszerepekben ugyanis  Orlando Bloom és David Harbour, illetve Djimon Hounsou, Darren Barnet, Archie Madekewe, Josha Stradowski és Maximilian Mundt láthatók.

A filmről kialakult pozitív képet ugyanakkor némileg árnyalja, hogy a kritikusok mindössze 65 százalékot adtak rá a Rotten Tomatoes portálon, a nézők ugyanakkor 98 százalékra értékelték, míg a hazai közönség 79 százalékot adott rá a Mafabon.

A Gran Turismo tehát már elérhető a streamingszolgáltatón, a film mafabos adatlapján található HBO Max ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | dráma | kaland

Egy tizenéves "Gran Turismo" játékos játéktudásával megnyerte a Nissan versenyek sorozatát, és már jó úton halad afelé, hogy igazi profi autóversenyzővé váljon. A... több»