Kaitlyn Dever (cikkünk galériájában), a Dopesick és a Nincs, aki megmentsen sztárja csatlakozott az HBO The Last of Us című sorozatának második évadához, írja a Deadline.

Ő fogja játszani Abbyt, a sorozat egyik központi karakterét Pedro Pascal és Bella Ramsey mellett. A szerep már csak azért is rendkívül jelentős, mert a 2020-as The Last of Us Part II című játékon alapuló évad Abby bosszúhadjáratára fókuszál.

A sorozat társalkotói hangsúlyozzák, hogy elkötelezettek a karakterek lényegét megtestesítő színészek kiválasztása mellett. A posztapokaliptikus világban játszódó sorozat második szezonja tovább követi majd Joel és Ellie útját, azt azonban még nem tudni, hogy a feldolgozás mennyire tér majd el az eredetitől.

Az viszont tény, hogy a 2. évadot Vancouverben forgatják, ami a játék csendes-óceáni északnyugati környezetét tükrözi. Az új szezon premierdátumát egyelőre nem erősítették meg.

akció | dráma | horror | kaland | thriller

Joel és Ellie, a járvány-pusztította, eltorzult világban csak egymásra számíthat. A duó kénytelen elviselni az új világ brutalitását; a kegyetlen gyilkosoktól hemzsegő,... több»