Pazar nézettségi adatokat produkál az HBO Maxon futó True Detective negyedik szezonja, de egészen más okból jön hamarabb a következő rész. 

Már február 9-én streamelhető lesz az HBO True Detective: Night Country című sorozatának ötödik epizódja Jodie Foster és Kali Reis főszereplésével a Super Bowl LVIII elkerülése érdekében. Azt azonban egyelőre nem erősítették meg, hogy a magyar nézők is ennyivel korábban láthatják-e az új epizódot.

A sorozat nyolc férfi rejtélyes eltűnését járja körül egy sarkvidéki kutatóállomásról, az alaszkai Ennisből. Liz Danvers és Evangeline Navarro nyomozók sötét személyes igazságokba és a jég alatti kísértő titkokba ássák bele magukat, és már a finál sincs messze, ugyanis február 18-án (itthon 19-én) lezárul a csavaros szezon.

Ha eddig lemaradtál volna róla, a mafabos adatlapról pótolhatod, ugyanis az HBO Max logóra kattintva rögtön el is indíthatod a szériát, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

FRISSÍTVE: Az HBO Max megerősítette, hogy az új epizód itthon is hamarabb, február 10-én kerül adásba.

dráma | krimi | misztikus

Liz Danvers és Evangeline Navarro nyomozók hat férfi eltűnése kapcsán kutatnak, akik a Tsalal sarkvidéki kutatóállomáson dolgoznak, ahol az éjszaka több mint 24 órán át tarthat. több»