A Kaley Cuoco (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) főszereplésével készült remek kritikai fogadtatású A légikísérő (1 Emmy-díj, 11 jelölés) nem tér vissza a harmadik évaddal.

Eredetileg limitált sorozatnak készült, végül a nagy siker miatt mégis elkészült a második szezon, mely 2022 májusában fejeződött be. A Chris Bohjalian regénye alapján készült sorozat cselekményének középpontjában Cassie Bowden, egy alkoholista légiutas-kísérő állt, aki kémkedésbe keveredett.

Az izgalmas cselekmény és remek szereplőgárda ellenére a döntés egybecseng Cuoco korábbi megjegyzéseivel, miszerint a sorozat a végéhez közeledik.

A színésznő mindenesetre továbbra sem pihen, épp a napokban debütált az új akció kémvígjátéka, a Szerepjáték az Amazon Prime Videón, melynek idelent mutatjuk az előzetesét. Ha pedig kíváncsi vagy rá, a mafabos adatlapról el is indíthatod az Prime Video logójára kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | thriller

A film cselekménye egy fiatal házaspár körül bontakozik ki, akiknek a múltja teljesen felforgatja az életüket a jelenben. több»