Lorraine Kelly kedden a Twitteren osztotta meg gondolatait Henry Cavill pikáns Rolling Stone címlapfotójáról.

A 63 éves tévés egyik posztját a Rolling Stone magazin photoshoppolt címlapjával osztotta meg. Az egyébként jól láthatóan manipulált címlapon azt hihetnénk - ha nem lennénk már jártasak abban, hogy felismerjük a ciki illesztést nyak tájékon -, hogy az egykori Superman-színész mutatta meg elképesztő hasizmait és hihetetlenül tónusos felsőtestét.

A rajongók gyakorlatilag megvadultak, miután a magazin címlapján ezt az izmos alakot és a képzeletnek nem túl sokat hagyó szettben feszítő testet mutatták be. Az egyikük így  tweetelt: "Te jó ég, ezek valódiak?" , "Soha nem fogják felvenni őt új Bondnak ezután a címlap után!", írta egy másik. "Meleg van itt... vagy csak nekem van melegem lol!", jött a következő thirsty tweet.

"Tehettetek volna rá egy figyelmeztetést... vagy legalább azt, hogy vigyázzunk magunkra!", "Ha nem kapta volna meg a James Bond szerepet, akkor most meg fogja kapni." - folytatódtak az áradozások.

A borító természetes nem a valódi Rolling Stone egyik száma... Mily meglepő, ez csak egy az interneten keringő kamu képek közül, amit valaki nem is túl alaposan szerkesztett meg és próbált vele lájkokat - és még ki tudja mit - vadászni.

Egy twitter felhasználó így viccelődött: "Bárki is készítette ezt a hamis Rolling Stone borítót, totál  elmebeteg, és több ilyet kell csinálnia. #henrycavill "

Nem csak a borító kapcsán merült fel a napokban Henry Cavill neve!

A DC Comics rajongói nemrég felszólaltak David Corenswet, mint az új Superman, castingja ellen és Henry "másolójának" titulálták a többek közt a Hollywood című sorozatból ismert színészt.

David, aki korábban még soha nem vállalt főszerepet nagy stúdióprodukcióban, Clark Kentet fogja alakítani az újraindított filmsorozatban a 32 éves Rachel Brosnahan mellett, aki Amy Adamstől veszi át Lois Lane szerepét. - számolt be a változásokról a Deadline.

Corenswet a 40 éves Henry-től veszi át a szerepet, akit a stúdió új vezetői, James Gunn és Peter Safran menesztettek a DC-franchise-ban végrehajtott hatalmas átalakítás során. A szereposztás nyilvánosságra kerülése után azonban a rajongók azt kérdezték, hogy a producerek miért döntöttek úgy: kirúgják Henry-t kirúgják, hogy egy fiatalabb másolatot ültessenek a helyére...?!

Észrevehető ugyanis a feltűnő hasonlóságot a két színészközött:  erős állkapocs, dús, sötét hajkorona és szúrós tekintet, valamint hasonló típusú testfelépítés. Az egyik rajongó azt írta: "Őrület, hogy David mennyire hasonlít Henryre". Egy másik hozzátette: "David Cornswet tényleg úgy néz ki, mint a fiatalabb Henry Cavill".

Volt, aki így tweetelt: 'Biztos vagyok benne, hogy David Corenswet egy rendes színész, de még mindig úgy néz ki, mint Henry Cavill olcsó másolata', 'Az emberek (engem is beleértve) úgy látják, hogy ő csak Henry Cavil másolata, úgyhogy valami újat kell hoznia a karakterbe' - írta egy újabb hozzászóló.  

'Láttam, hogy a rajongók azt mondják, mi értelme volt Davidet felvenni, úgy néz ki, mint Henry Cavill, akkor miért nem Henry Cavillt vettétek fel? Szerintem ez inkább bók mindkét színésznek. Mindketten úgy néznek ki, mint #Superman, szóval az, hogy hasonlóan néznek ki, azt jelenti, hogy a showrunnerek mindkét alkalommal jól választottak' - írta egy másik rajongó. 

Tehát, akad, akik szerint David a tökéletes választás a fiatalabb Superman megformálására. 

A Superman 2025. július 11-én kerül a mozikba, és a leírás szerint Superman a kriptoni örökségét és emberi neveltetését próbálja valahogy kiegyensúlyozni ebben a történetben. 

A kiválasztási folyamat

Corenswet és A káprázatos Mrs. Maisel sztárja, Brosnahan is ott voltak azon néhány színész mellett, akiket teljes jelmezben és sminkben teszteltek a DC társelnökei, Peter Safran és James Gunn rendező számára. A próbák két napon át zajlottak, három színész "teljes Superman-öltözetben".

A Deadline-nak nyilatkozó források szerint mindegyik színésznek "olyan tesztmegállapodása volt, amely két hét múlva lejárt volna", és azt akarták, hogy még a június 30-án éjfélkor kezdődő esetleges SAG-AFTRA sztrájk előtt rendeződjenek a dolgok.

Superman szerepéért pédául olyan brit színészek versengtek, mint Tom Brittney és Nicholas Hoult, míg Lois szerepére Phoebe Dynevor és Emma Mackey tűntek esélyesnek.

Januárban a DC Studios új főnökei, Gunn és Safran megvédték a döntésüket, hogy nem hozzák vissza Henry-t Superman szerepében, mivel újrakezdték a DC univerzumot egy új, átfogó történettel.

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

Miközben a kontinens uralkodói, mágusai és szörnyei versengenek Ciri elfogásáért, Geralt bújtatja a lányt, és eltökélt szándéka, hogy megvédje újonnan egyesült családját... több»