Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
92%
Filmadatlap
 
37
Szereplők
10
Vélemények
127
Képek
1
Videók
összes rész (7)
 
szoljhozzam   2020. 09. 11.

legújabb vélemény

Egy baj volt vele, hogy nagyon rövid. Még sok mindent bemutathattak volna, a film például elég hamar elkészült az előtte levő bonyodalmak ellenére.

 
Anti007   2020. 05. 09.

a nap véleménye

Álomországba, kérem!

Tavaly már láthattunk egy megosztó mozit, ami egyfajta tisztelgés volt Hollywood előtt. Egy olyan időutazásban lehetett részünk, ami afféle igazságszolgáltatásként próbált a történelem szégyenfoltján változtatni. Ez a Volt egyszer egy... Hollywood, a... teljes kritika»


 
Szilonka   2020. 08. 20.

Jól felépített és izgalmas sorozat a filmgyártásról, a filmipar kezdeti nehézségeiről.

 
Bazzzsi   2020. 09. 01.

Egy látványos és a film világát kedvelők számára remek hangulatot teremtő sorozat, kiváló fiatal színészekkel a középpontban. Csak ajánlani tudom.

 
indingo   2020. 08. 20.

Imádtam a sorozatot, a hangulatát ás amit képvisel. Meddig képes elmenni az ember azért, hogy elérje az álmait? Mindent bevállal a céljai megvalósítása érdekében. A látványa, a ruhák mind egy kicsit a szobába varázsolták a kezdeti Hollywoodot.

 
Sebes Gábor   2020. 05. 02.

Az autók...

A sorozat elsőrangú. Kulturált, szellemes, jól megírt, érdekes, csak a legjobbakat tudom róla mondani. És a benne szereplő autók... ha semmi másért, ezért érdemes megnézni, a 30-as évek leggyönyörűbb autói szerepelnek benne... nem értek konkréten hozzájuk, de gyönyörűek.

 
Lojzika7   2020. 04. 26.

Imádom a hangulatát, a nyíltságát, azt, hogy nem egyszerű sárdobálást látunk, hanem valós képet fest a kor társadalmi légköréről. Soha nem látott oldalukat ismerjük meg a színészeknek és a hatalmasnak vélt Hollywoodnak. Bohókás, könnyed sorozat, értelmet és mondanivalót nem keresve is szórakoztató.

Galéria (127)

Videók (1)

 

Az Agymenők című sorozattal híressé vált Jim Parsons számára a Hollywood volt a következő sorozatszerep.

(Szilonka )
 

Ryan Murphy a Glee-ben is adott szerepet Darren Crissnek, az Amerikai Horror Storyban pedig Dylan McDermottnak.

(Szilonka )
 

A sorozat két rendezője, Ryan Murphy és Ian Brennan a Glee sorozatban már dolgozott együtt.

(Szilonka )
 

A film részben valós karaktereket mutat be. Rock Hudson, Anna May Wong vagy Henry Willson valós személyek, akik Hollywodban bontogatták szárnyaikat.

(Szilonka )
 
kritika több»