Hollywood (2020)

Hollywood

Annuska   2021. 10. 29.

Remek minisorozat volt. A története kerek, és egy percre sem tért el a tárgytól. Nem húzták ezer részre.

Anti007   2020. 05. 09.

a nap véleménye

Álomországba, kérem!

Tavaly már láthattunk egy megosztó mozit, ami egyfajta tisztelgés volt Hollywood előtt. Egy olyan időutazásban lehetett részünk, ami afféle igazságszolgáltatásként próbált a történelem szégyenfoltján változtatni. Ez a Volt egyszer egy... Hollywood, a... teljes kritika»

Szilonka   2020. 08. 20.

Jól felépített és izgalmas sorozat a filmgyártásról, a filmipar kezdeti nehézségeiről.

Bazzzsi   2020. 09. 01.

Egy látványos és a film világát kedvelők számára remek hangulatot teremtő sorozat, kiváló fiatal színészekkel a középpontban. Csak ajánlani tudom.

szoljhozzam   2020. 09. 11.

Egy baj volt vele, hogy nagyon rövid. Még sok mindent bemutathattak volna, a film például elég hamar elkészült az előtte levő bonyodalmak ellenére.

indingo   2020. 08. 20.

Imádtam a sorozatot, a hangulatát ás amit képvisel. Meddig képes elmenni az ember azért, hogy elérje az álmait? Mindent bevállal a céljai megvalósítása érdekében. A látványa, a ruhák mind egy kicsit a szobába varázsolták a kezdeti Hollywoodot.

belavagyok   2020. 11. 01.

A forgatókönyv hibátlan lett. A színészek jól hozták a karaktereket. Izgalmas sorozat volt, csak ajánlani tudom.

Az Agymenők című sorozattal híressé vált Jim Parsons számára a Hollywood volt a következő sorozatszerep.

(Szilonka)

Ryan Murphy a Glee-ben is adott szerepet Darren Crissnek, az Amerikai Horror Storyban pedig Dylan McDermottnak.

(Szilonka)

A sorozat két rendezője, Ryan Murphy és Ian Brennan a Glee sorozatban már dolgozott együtt.

(Szilonka)

A film részben valós karaktereket mutat be. Rock Hudson, Anna May Wong vagy Henry Willson valós személyek, akik Hollywodban bontogatták szárnyaikat.