Madam C. J. Walker: az önerejéből lett milliomos

Madam C. J. Walker: az önerejéből lett milliomos

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker

Hivatalos tartalom

A minisorozat Octavia Spencerrel a főszerepben egy elképesztő életutat mutat be, mely során egy nő saját tenni akarására és kitartására támaszkodva milliós nyereséget termelő cégbirodalmat hozott létre. A sorozat március 20-ától látható a Netflixen.

Premier: 2020.03.20. | Netflix (2020.03.21.)

Sorozat áttekintés

1. évad (2020) - 4 epizód

2022.03.05 Klauka89

Számomra egy teljesen átlagos kis sorozat volt. Örültem, hogy csak négy részes, bár néha még ezt is sokalltam. Vontatott volt, szenvedős.

2020.12.22 hedva

Hááát.... nem volt felhőtlen az örömöm, amikor megnéztem, mert olyan volt, mintha a közösnég miatt kicsit dúsítottak meg habosítottak volna a sztorin, és nem szeretem, amikor túlromantizálnak bizonyos életutakat.

2021.01.20 Berci

Ez egy nagyon jó, izgalmas. érdekes, mély és tartalmas életerajzi sorozat, ami egy szokatlan - és ettől érdeklődésre számot tartó életutat mutat be.

2020.06.30 Attila

Akár történelmi sorozatként is megállná a helyét, olyan precízen mutatja be a kort, amiben a történet játszódik. A színészek pedig remekelnek a szerepekben.

Madam C. J. Walker nem az első fekete női millimos, hiszen a főnöke, Annie Malone volt az, akit a sorozatban Addie-ként ismerünk meg.Szerző: Képkockák

Annak ellenére, hogy anyát és lányát alakítják, Octavia Spencer és Tiffany Haddish között csak 9 év korkülönbség van.Szerző: Gergo Horvath