2020.03.19   szerző: csd   hozzászólások: 0

Ha március, akkor sorozatok, már csak azért is, hiszen ez a hónap mindig is különleges helyet foglal el a legnépszerűbb szériák között. 

Ezeket a sorozatokat ne hagyd ki márciusban!

Számos kedvenc új évaddal jelentkezik, az elmúlt hetek eseményeit tekintve pedig alighanem sokkal többen “hangolódnak” majd az online streaming szolgáltatókra. A The Playlist magazin össze is állított egy izgalmas listát, melyeket is érdemes leginkább követni.

Bármelyikre is essen a választás, garantált az izgalmas sztori és persze az átütő hangulat, alábbi sorozatok egy része pedig már bizonyította, hogy a nézők mindig is nyitottak egy jól megírt történetre.

#10

90 Ozark  (2017)

dráma | krimi | thriller

Marty Bird-öt, a pénzügyi elemzőt Chicago városából egy Missouri államában található vidéki kisvárosba helyezik, amely a festői Ozark tó mellett található. A városban nincs... több»

#9

NA One Day at a Time  (2017)

vígjáték

A vígjátéksorozat középpontjában egy három generációs család áll, akik egy nagy házban élnek. A család mégsem teljes, ugyanis az édesanya, aki egyébként a hadseregnél... több»

#8

dráma

A minisorozat Octavia Spencerrel a főszerepben egy elképesztő életutat mutat be, mely során egy nő saját tenni akarására és kitartására támaszkodva milliós nyereséget termelő... több»

#7

dráma

Celeste Ng regényének adaptációja.

#6

családi | dráma | romantikus

Amikor az idősödő Elena Greco legfontosabb barátnőjének nyoma vész, a könyvekkel teli házának magányában élő asszony elhatározza, hogy megírja barátságuk történetét.... több»

#5

dráma

Philip Roth azonos című regényének adaptációja David Simon forgatókönyve alapján, Minkie Spiro rendezésében készült. A szereplők közt helyet kapott Winoa Ryder, Zoe Kazan és... több»

#4

83 Westworld  (2016)

dráma | misztikus | sci-fi

2016 egyik legnagyobb meglepetése a HBO futurisztikus sorozata volt, melyet Michael Crichton azonos című filmje ihletett. Az epizódokból képet kaphatunk a mesterségesen létrehozott... több»

#3

thriller

Miután biológiai édesanyja kapcsolatba lépett vele, Gary L. Stewart megpróbálja felkeresni valódi apját. Ám ez a döntése örökre megváltoztatja az életét. több»

#2

NA Devs  (2020)

dráma | sci-fi | thriller

Egy computer mérnök titokban nyomozást kezd a munkahelyének egyik rejtélyes részlege után, ugyanis azt gyanítja, hogy a cégnek köze lehet barátja eltűnéséhez.  több»

#1

67 Jobb idők  (2016)

dráma | vígjáték

Egy hollywoodi színésznő nehéz időket él meg egyedülálló anyaként három lánya mellett, ráadásul a munka is folyamatos nyomással jár. több»