Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Jobb idők (2016-2022)

Better Things
Filmadatlap
 
45
Szereplők
4
Vélemények
130
Képek
2
Videók

Galéria (130)

Videók (2)

 
Tomi   2019. 09. 11.

legújabb vélemény

0

Nem mindig vicces, de legalább a sztori érdekes. Nem lehet könnyű három gyerekkel szingliként. A munka és a család mellett önmagára már nem is marad ideje az embernek, és még szerencsésnek mondható, hogy az előbbi két területen ikerül teljesítenie. N... több»

 
alexxx   2016. 09. 16.

0

Nem annyira szórakoztató, mint ahogy azt az előzetes és a leírások alapján gondoltam. Kicsit túltolták a figurát. Azért akad egypár jó poén, és az epizódok sem túl hosszúak, így nem nagyon unja meg az ember, de azért még lehetne rajta csiszolni egy kicsit.

 
Roman   2016. 09. 08.

0

Nekem nem jött be. Megnéztem egy és fél részt, és ennyi. Pamela Adlon nem volt vicces, inkább csak szánalmas. Egyszerűen nem nekem való. Az meg külön zavart, hogy minden színész egy kicsit elripacskodta a dolgát. Lehet, hogy a többi rész jobban sikerült, de azt nézze meg más.

 
cosmik   2016. 09. 19.

0

Szingli anya, aki ráadásul színész, és nem mellesleg három gyermeket nevel? Ez már önmgában egy vicces felállás. Pamela Adlonnak rendkívül jól áll a szerep és a ygermekek is ügyesen rátaláltak a hitelesen eladható karakterre. Néhány évadot szerintem ki lehet préselni ebből anélkül, hogy unalmassá válna.