Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
67

Jobb idők (2016)

Better Things
Filmadatlap
 
45
Szereplők
4
Vélemények
130
Képek
3
Videók
Jobb idők
 
cosmik   2016. 09. 19.

legújabb vélemény

Szingli anya, aki ráadásul színész, és nem mellesleg három gyermeket nevel? Ez már önmgában egy vicces felállás. Pamela Adlonnak rendkívül jól áll a szerep és a ygermekek is ügyesen rátaláltak a hitelesen eladható karakterre. Néhány évadot szerintem ki lehet préselni ebből anélkül, hogy unalmassá válna.

 
alexxx   2016. 09. 16.

Nem annyira szórakoztató, mint ahogy azt az előzetes és a leírások alapján gondoltam. Kicsit túltolták a figurát. Azért akad egypár jó poén, és az epizódok sem túl hosszúak, így nem nagyon unja meg az ember, de azért még lehetne rajta csiszolni egy kicsit.


 
Kiro93   2016. 09. 11.

Nem mindig vicces, de legalább a sztori érdekes. Nem lehet könnyű három gyerekkel szingliként. A munka és a család mellett önmagára már nem is marad ideje az embernek, és még szerencsésnek mondható, hogy az előbbi két területen ikerül teljesítenie. Nálam hamar kialakult a szimpátia a sorozat karakterei felé, és ez alapvetően fontos szerintem.

 
Roman   2016. 09. 08.

Nekem nem jött be. Megnéztem egy és fél részt, és ennyi. Pamela Adlon nem volt vicces, inkább csak szánalmas. Egyszerűen nem nekem való. Az meg külön zavart, hogy minden színész egy kicsit elripacskodta a dolgát. Lehet, hogy a többi rész jobban sikerült, de azt nézze meg más.

 
6/10, de van egy olyan érzésem, hogy menni fog ez még feljebb, főleg, ha az anya mellett a gyerekei is érdekessé tudnak válni. több»
 
Komédiának komédia, de nem a hangosan röhögős kategóriába esik a Better Things humora, sokkal inkább "csak" kedves mosolyt szeretnének az arcunkra csalni a készítők, de azt rendkívül sokszor és meglehetősen sikeresen teszik. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.