Hiába győzködte Chris Hemsworth Kevin Costnert, a rendező nem adta neki az új filmje főszerepét

Chris Hemsworth egy friss interjúban beszélt arról, hogy nemrégiben mindent beleadott, hogy meggyőzze Kevin Costnert arról, hogy adja neki a legújabb filmjének a főszerepét.

A színész az Entertainment Weekly magazinnak adott interjúban árulta el, hogy végül megtudta, hogy Costner végül saját magára osztotta ki a szerepet, és bár arról nem tudott többet elmondani, hogy pontosan milyen projektről is van szó, végül úgy jellemezte, hogy egy “elvont és érdekes történet egy férfi-nő kapcsolatáról”.

“Volt egy film, egy forgatókönyv, amit olvastam és imádtam, és azt gondoltam, hogy ezt nagyon akarom. Aztán valaki azt mondta, hogy Kevin Costner kapta a szerepet. Egy órát töltöttem a minap azzal, hogy megpróbáltam meggyőzni őt, ő pedig azt mondta: 'Megcsinálom, kölyök'. Nem működött. Nem kaptam meg a szerepet” - mondta Hemsworth, majd hozzátette, hogy a felesége is imádta a forgatókönyvet, mivel a történetben lovak is szerepelnek.

Maga Costner is egyébként beszélt az Entertainment Tonight-nak arról, hogy elutasította Hemsworth jelentkezését. “Ez egy szerelmi történet, de amíg elég fiatal vagyok ahhoz, hogy eljátsszam, addig eljátszom. Chrisnek várnia kell a sorára. Hemsworth nagyon jóképű és nagyon jó. Meg kell találnia a saját szerelmi történetét. De örülök, hogy ez tetszik neki. Ha eljutnék egy olyan pontra, amikor úgy érzem nem lennék képes rá, akkor felé nyújtanám a karom. Ő most az egyik legjobb színészünk” - mondta Costner.