Gőzerővel zajlanak a Michael Jacksonról szóló életrajzi film előkészületei, amelybe most egy kis bepillantást is kaptunk.

Bár az Antoine Fuqua rendezésében készülő Michael első hivatalos fotói egyelőre váratnak magukra, néhány kulisszák mögötti fotót és videót iskerült megszellőztetni. A produkció már pusztán amiatt is izgalmas, hogy a legendás énekest nem más, mint unokaöccse, Jaafar Jackson (galériánkban) alakítja majd, aki szintén énekesi babérokra tört Got Me Singing című dalával, amelynek videoklipjét lentebb meg is tekinthetitek.

Jaafar nem mellékesen 12 éves kora óta táncol és énekel, korábban Sam Cooke és Marvin Gaye dalait is feldolgozta. Arról, hogy mennyire is alkalmas a szerepre pedig a saját szemetekkel is meggyőződhetünk, hiszen a közösségi médiában már megjelent egy videó, amelyen épp bácsikája bőrébe bújik egy próbán, amelyet fenti galériánkban meg is találtok.

A Michael szinopszisával kapcsolatban egyelőre nem kerültek nyilvánsosságra bővebb hivatalos információk, várhatóan azonban karrierje mellett az ellentmondásokkal teli magánéletét is boncolgatja a film.